80 millioner: Se Danmarks dyreste sommerhus

Foto: Claus Borg & Heilesen

Et nyslået sommerhusudbud i Nordsjælland er ikke bare det dyreste, det danske ferieboligmarked har at byde på lige nu.

Det har også det største prisskilt, som et fritidshus nogensinde er kommet til salg med på det offentlige marked.

Det skriver boligmediet Boliga.

Prisen for den nyudbudte feriebolig, der ligger i første række med fri udsigt til Kattegat udenfor Liseleje på Sjællands nordkyst, lyder nemlig på intet mindre end 80 millioner kroner.

For den pris får du ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Claus Borg & Heilesen et fuldtømret bjælkehus fra 1934 på 220 kvadratmeter og næsten fem hektar jord, hvor der både er hestefold, skov, en tennisbane og direkte adgang til badestranden.

Sommerhuset er desuden uden bopælspligt og så ligger det i landzonen, så den kæmpestore grund kan ikke udstykkes.

Kan overtage historisk førsteplads

Hvis ferieboligen bliver solgt til noget nær den svimlende udbudspris på 80 millioner kroner, kan det uden særlig meget konkurrence gå hen at blive den største sommerhushandel nogensinde på det danske boligmarked.

Ifølge Boliga  stammer den handel, der lige nu holder førstepladsen, fra 2021, hvor en feriebolig helt ned til vandet på Østerled i Tisvildeleje blev solgt for 44.075.000 kroner.

Der heller ikke megen konkurrence at hente fra det næstdyreste sommerhusudbud på markedet lige nu, som er en næsten 300 kvadratmeter stor feriebolig længere oppe af kysten ved Udsholt Strand, som er til salg for 45 millioner kroner – tæt på halvt så meget

Se Danmarks dyreste sommerhus til salg her.

Først publiceret: 27. april 2023
Artiklen er sidst opdateret 27. april 2023 kl. 14:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og