81-årige Ulf Pilgaard: Jeg arbejder videre

Selv om Ulf Pilgaard er 81 år er kalenderen fyldt med arbejde.

Ulf Pilgaard ved premieren på den aktuelle danske film, "Esthers Orkester", som han også medvirker. Foto: Klaus Bo Christensen, Ritzau Scanpix

Dronning Margrethe tog fusen på Ulf Pilgaard – og det store publikum i salen – da hun kom på scenen og hyldede Ulf ved hans sidste optræden som netop majestæten i Cirkusrevyen sidste sommer.

Selv om Ulf Pilgaard sagde farvel til Cirkusrevyen sidste år, så har han ikke sagt farvel til arbejdslivet.

Det afslører den 81-årige Ulf Pilgaard i et interview i Billed-Bladet, hvor han fortæller, at han netop har spillet med i den aktuelle biograffilm, “Esthers Orkester”, og at hans kalender er fyldt med foredrag over hele landet. Her fortæller og causere han over sin bog, “Hellere halvgammel end helt død”.

Holder foredrag

-Det er der en enorm interesse for. Jeg taler blandt andet om, at man skal prøve at få noget positivt ud af at blive ældre. Man kan godt selv gøre en masse, og man skal sørge for at holde ensomhedsfølelsen nede. Blandt andet ved at søge nogle fællesskaber, hvor man kan grine sammen. Det er den bedste medicin, siger Ulf Pilgaard til Billed-Bladet med sidebemærkningen: “Cirkusrevyen var jo ikke hele mit liv.

Flere filmroller

Ulf Pilgaard kan også se frem til flere filmroller. Han skal nemlig deltage i “Nattevagten 2”, der bliver instrueret af Ole Bornedal, da også skabte den meget succesfulde krimi-gyser, “Nattevagten” i 1994, hvor Ulf Pilgaard havde rollen som den blodige og uhyggelige kriminalkommisær Wörmer. Den nye film har fået titlen “Nattevagtens datter”, og det kunne jo sagtens være de to roller, Martins og Kalinkas datter.

Ny kæreste

Selv bruger Ulf Pilgaard også meget tid sammen med sin kæreste, 56-årige Annette Bavnhøj, der bor i Aaarhus. Selv bor Ulf Pilgaard i det 375 kvm. store hus i Hellerup, hvor han også boede med sin hustru, Gitte, i mange år. Hun døde for seks år siden efter et langt sygdomsforløb. Men om Ulf vil flytte til Aarhus til Annette, røber han dog ikke. Nu bruger han også mere tid på sin søn, Christian, svigerdatteren Merete og sin to børnebørn, Martha og Carl.

Det er lidt over et år siden, at Ulf Pilgaard mistede sin anden søn, Mikkel. Han døde kun 48 år gammel efter et langt misbrug som følge af hans skizofreni. I dag er han begravet sammen med sin mor på Hellerup Kirkegård.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 30. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 29. juli 2022 kl. 13:47

Se, hvad vi ellers skriver om:

og