Ulf Pilgaard: Se min smukke kæreste

Den 80-årige komiker blev fejret i Cirkusrevyen efter imponerende 40 sæsoner. Til festen kom han sammen sin søn og hans familie samt sin nye, aarhusianske kæreste, Annette Bavnhøj.

Ulf Pilgaard og hans nye kæreste, sygeplejersken Annette Bavnhøj i det nye nummer af ugebladet SE og HØR. Faksimile: SE og HØR

Ulf Pilgaard, der er i gang med sin imponerende 40. sæson af cirkusrevyen, takker som bekendt af fra scenen i Dyrehaven, når den sidste forestilling løber af stablen senere på efteråret.

Men forleden blev hans fantastiske indsats i teltet på Bakken festligholdt med en stor fest af Torben “Træsko” Petersen, der ejer Cirkusrevyen. Festen blev holdt i Matador-byen Korsbæk på bakken, hvor Torben “Træsko” Pedersen bl.a. sagde, at når Ulf stopper, så vil revyteltet komme til at mangle en af sine teltpæle.

Blandt gæsterne var foruden Ulfs søn, Christian, hans svigerdatter, Merete og hans to børnebørn, Martha og Carl på 12 og 10 år, fortæller SE og HØR i det nye nummer, der er på gaden i dag.

Ulf Pilgaard mistede sin yngste søn, Mikkel Pilgaard,  i foråret til sygdom.

Men også Ulfs nye kæreste, den aarhusianske sygeplejeske, Annette Bavnhøj, var med til festen. Ja, faktisk kom de to gående sammen hånd i hånd til Korsbæk-byen.

Det har længe været kendt, at Ulf havde fået en kæreste, men det var første gang , at de to stod frem helt officielt.

Først publiceret: 8. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:27

Se, hvad vi ellers skriver om: