Vind bogen: Turen går til Nordens smukkeste vandreruter

I bogen ”Turen går til Nordens smukkeste vandreruter” har forfatteren Iris Ottinger samlet 43 ruteforslag og alt det, du skal vide om de smukkeste vandreruter i Nordeuropa.

Spejd efter de brune bjørne på Bjørnerunden i den finske nationalpark Oulanka. Nyd havudsigten, når du går hele vejen rundt om Bornholm på kyststien, eller lad dig forundre over vulkanerne og gletsjerne på den islandske vandretur Laugavegur. Er du til vandreture og smuk natur, så er Politikens nye bog, “Turen går til Nordens smukkeste vandreture” måske noget for dig.

Nordens vandreture er eventyrlige og inspirerende, udfordrende og afslappende, og fremfor alt byder hver vandretur i det nordlige Europa på en enestående naturoplevelse.

Iris Ottingers nye bog ”Turen går til Nordens smukkeste vandreruter” dækker både verdensberømte langdistance-vandrestier og korte dagsture, trekking-stier i den vilde natur og historiske handels- og pilgrimsruter.

Bogen beskriver også kulturelle og naturskabte højdepunkter langs ruterne. Så er det bare op til dig, hvor i det naturskønne nord, du først vil snøre vandrestøvlerne på og begynde vandreturen.

Vind bogen

“Turen går til Nordens smukkeste vandreruter” er lige udkommet og koster 250 kroner.

Politikens Forlag udlodder sammen med SeniorNews tre eksemplarer af den nye bog ” Turen går til Nordens smukkeste vandreruter”.

Vinderne bliver udtrukket onsdag 2. februar.

Vindere er Jens Peter Kirk Nielsen, Viborg, Mona Bonde Pedersen, Rødekro og Helle Fjordbøge, Brønshøj. 

Først publiceret: 25. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. februar 2022 kl. 9:24