Fitnessentusiaster er tilbage på løbebåndet

Fitness World genåbne, og der står personale klar i indgangene til at tjekke kundernes coronapas.

Der er brede smil over hele linjen, når træningsglade kunder vender tilbage til løbebånd og tunge vægte i fitnesskæden Fitness World.

Centrene slog dørene op tidligt torsdag morgen, og genåbningen har været god, fortæller Claus Christensen, regionschef i Nordsjælland og København for Fitness World.

Som en betingelse for genåbningen skal kunderne have tjekket coronapas, inden de kan få adgang til centeret.

Derfor står der personale i veste klar ved indgangene, forklarer Claus Christensen.

“I de centre, jeg har besøgt, har de haft godt med besøgende. Folk viser coronapasset uden problemer, så det virker, som om folk har sat sig godt ind i reglerne”, fortæller han.

Fitness World har hyret knap 500 personer til at hjælpe med at tjekke coronapas.

Kæden har omkring 180 centre i Danmark og cirka 4500 ansatte. Antallet stiger altså i en periode med mere end ti procent.

Se hvor mange der er i centret

Ud over coronapas skal kunder bære mundbind eller visir, når de ankommer til centeret og forlader det igen. Man skal også have det på, hvis man opholder sig i centeret uden at træne.

Fitness World har desuden gjort det nemmere at planlægge besøg i centrene udenfor de travle perioder.

” Vi har i appen udviklet en ny funktion, hvor man kan se, hvornår der er mange i centeret, og hvornår der er få. Så er man mere bekymret og gerne vil træne på et tidspunkt, hvor der ikke er så mange mennesker, så kan man se tendensen i det center, hvor man træner”, forklarer Claus Christensen.

Af Fitness Worlds hjemmeside fremgår det, at der oftest er flest mennesker mellem klokken 15 og 19 på hverdage samt mellem klokken 8 og 12 i weekender.

Har mistet 20 procent

En opgørelse fra brancheorganisationen Dansk Fitness og Helse Organisation viser, at danske fitnesscentre i gennemsnit har mistet 20 procent af sine medlemmer fra februar sidste år til februar i år.

Det har Fitness World også kunnet mærke.

“Selv om vi har sat medlemmernes abonnementer på pause under nedlukningen, er der selvfølgelig nogle, der har meldt sig ud. Men vi håber, at de kommer tilbage til os nu, hvor vi har åbnet igen”, siger Claus Christensen.

Først publiceret: 6. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 15:06

Se, hvad vi ellers skriver om: