Undgå kontanter og betal med kort i stedet

Landets apotekere er nervøse for den nye smitsomme variant af corona, og derfor opfordrer de kunderne til at betale med kort i stedet for kontanter.

Corona smitter også, når mønter og sedler går fra hånd til hånd. Derfor opfordrer landets mange apoteker nu kunderne til at betale med betalingskort i stedet for kontanter.

Det er især den nye smitsomme engelske variant af corona, der har gjort apotekerne nervøse, og som nu får Danmarks Apotekerforening til at komme med opfordringen om at skifte kontanter ud med kort.

Nogle apoteker tager i forvejen imod betaling via MobilePay, ligesom man også på mange apoteker kan købe og betale over nettet.

Der er også apoteker, som under Corona-pandemien tilbyder at levere medicinen uden foran butikken, så man slipper for at gå ind på apoteket. Det kaldes ”Drive In” eller ”To Go”.

Dog understreger Apotekerforeningen, at hvis en kunde kun har mulighed for at betale med kontanter, så tager de selvfølgelig imod det. Alle skal have deres medicin.

Hvad mener du?

Er det fair, at apotekerne opfordrer til ikke at bruge kontanter? Hvad mener du? Din mening er velkommen på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK HER

Først publiceret: 11. januar 2021
Artiklen er sidst opdateret 28. februar 2022 kl. 14:08

Se, hvad vi ellers skriver om: