Se top 10-listen her: Det læste vi om i 2020

Artikler om corona, penge, sommercheck, rabatter og en ond orm på Facebook. Det var de allermest læste artikler i Faglige Seniorers nyhedsbrev i 2020. Hvad vil du læse om i 2021 - kom med dit bud og vind puslespil.

Det er pensionen, den daglige økonomi og gode rabatter, der har størst interesse, når seniorerne åbner Faglige Seniorers ugentlige nyhedsbrev.

Også selv om en forfærdelig virus og en ond orm var med til at sætte sit kraftige aftryk på de mest læste artikler i 2020.

Det viser årets hitliste over de 10 allermest læste i nyhedsbrevet i 2020.

Udover det ugentlige nyhedsbrev hver onsdag udgav Brian og Susanne fra Faglige Seniorer også et ekstra corona-nyhedsbrev om lørdagen i foråret.

Næsten 1.000 artikler er det blevet til i alt. Til en i øvrigt hastigt voksende læserskare.

I januar 2020 var 81.000 tilmeldt nyhedsbrevet. Det antal voksede hastigt i løbet af året. I dag modtager over 126.000 nyhedsbrevet.

De 10 mest læste artikler i 2020

1. Så meget formue må du have som pensionist

Se hvor meget du må have på bankbogen og som kassekredit uden at det går ud over din ældrecheck og helbredstillæg. Få også tips til, hvad du skal gøre, hvis din formue er for stor.

Se artiklen her

2. Du skal selv holde øje: Er der 1.000 kroner på vej til dig?

Pensionister og efterlønnere kunne se frem til at få udbetalt 1.000 kroner skattefrit i oktober som en del af sommerens corona-pakke. Og det var der rigtig mange, der ville læse mere om.

Se artiklen her

3. Advarsel lige nu: Video fra ven på Facebook er en ondsindet orm

En video, der tilsyneladende er sendt fra en ven, florede på Facebook. Hvis du klikkede på den, kunne kriminelle overtage din Facebook-konto. Artiklen advarede – og gav råd til, hvordan videoen kunne fjernes.

Se artiklen her

4. Sådan får du glæde af sommerpakken:  Udbetaling af feriepenge og 1.000 kroner skattefrit

Regeringen frigav indefrosne feriepenge for tre uger og pensionister kan se frem til at få 1.000 kroner skattefri. Og det var populær læsning.

Se artiklen her

5. Se hvor meget du får næste år: Folkepensionssatser 2021

Allerede i oktober kunne vi som de første fortælle om pensionssatserne for folkepensionen i 2021: Ældrecheck, grundbeløb og pensionstillæg.

Se artiklen her

6. 1. juli: Nu stiger pensionsalderen igen

1. juli steg pensionsalderen for dem, der er født efter 1. juli 1954. Efterlønsalderen steg også.

Se artiklen her

7. Her kan du få rabat som pensionist

Hvem vil ikke gerne spare penge? Vi har lavet en oversigt med over 100 rabatter til pensionister, og det var rigtig populært.

Se artiklen her

8. Hvor mange er smittet i din kommune? Se det her

Mange læsere vil følge med i de aktuelle smittetal, hvor mange der er smittet i hjemkommunen og andre steder i landet. Hver dag opdaterer myndighederne med de seneste tal.

Se artiklen her

9. Coronavirus: 6 ting, der gør dig særligt udsat

Corona-epidemien skabte frygt og usikkerhed. Mange vil vide, hvor farlig sygdommen er – og om man selv er særligt udsat.

Se artiklen her

10. Få overblik: Alle tillæg og tilskud du kan søge som pensionist

Kender du alle de tillæg, du kan søge som pensionist? Det var der mange læsere, der gerne ville finde ud af.

Se artiklen her

Kom med forslag og vind puslespil?

Har du forslag til noget, du gerne vil have taget op i Faglige Seniorers nyhedsbrev, så er du velkommen med input.

Du kan skrive til Brian og Susanne fra Faglige Seniorer på mail bp@fagligsenior.dk eller på Faglige Seniorers Facebook-side – KIK HER

Alle der kommer med forslag deltager i konkurrencen om en unikt puslespil fra Ravensburger med 1.000 brikker. Brian og Susanne fra Faglige Seniorer trækker vinderen mandag 11. januar.

 

Først publiceret: 5. januar 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 14:45