Kun en uge til Seniorfestivalen – skal du med?

Onsdag og torsdag går det for alvor løs, når Seniorfestivalen løber af stablen – en festival, der tiltrækker gæster fra hele landet.

Musikken er booket for længst, debatterne er planlagt, danseinstruktørerne er sat i stævne og maden og ikke mindst drikkevarerne er bestilt.

Alt er med andre ord klar til årets seniorfestival, som finder sted onsdag og torsdag i næste uge i sommerlandet Marielyst.

DJ i danseteltet begge aftener

I to programspækkede dage kan du opleve 50 events med alt fra koncerter og talks til debatter, foredrag og dans.

Helt nyt er det, at der også er diskotek i danseteltet begge aftener klokken 19 og 20. For at sætte den helt rigtige stemning er der hyret en DJ ind, der står for musikken.

DJ Martin Hans Jensen, der har lokale rødder, står klar til at spille de bedste hits, som alle kan danse til og synge med på inden aftenens sidste koncert, som leveres af henholdsvis Søs Fenger om onsdagen og crooner Michael Carøe & Guldholdet torsdag aften.

Festivalgæster fra hele landet

Seniorfestivalen er arrangeret i et samarbejde mellem Faglige Seniorer, Danske Seniorer og Højskolen Marielyst og er så vidt vides landets eneste festival for seniorer.

Det kan også ses på, hvor festivalgæsterne kommer fra. Hele landet er nemlig repræsenteret. Ud fra billetsalget fremgår det, at godt og vel 40 procent er lokale fra Lolland og Falster, mens hele 60 procent kommer fra resten af landet.

Har du endnu ikke sikret dig din billet til et brag af en festival og Danmarks eneste festival for de rigtigt voksne, så kan du nå det endnu – enten til en enkelt dag eller begge dage.

Du kan se hele programmet, festivalavisen samt købe dine billetter på seniorfestivalen.dk

Først publiceret: 19. juli 2023
Artiklen er sidst opdateret 19. juli 2023 kl. 10:38

Se, hvad vi ellers skriver om:

og