Se kokkens hemmelige ingrediens i rødkålen

Hjemmelavet rødkål smager bare bedre end den man køber på glas, og så er det super nemt at lave.

Her får du Thomas Hermans lækre version med balsamico og tørrede figner.

Rødkålen skal helst give lidt syre og friskhed til den tunge julemiddag.

Og uanset om du er til gammeldags rødkål, rødkål med appelsin, ribsgele eller kanel, så vil den hjemmelavede altid slå købeversionen.

Denne opskrift på hjemmelavet rødkål er både nem og hurtig, og så er den fyldt med skønne krydderier og gode smage.

Blandingen af anis, laurbærblade, nelliker, honning, andefedt og solbærsaft skaber en velsmagende symfoni, som med garanti vil gøre julemiddagen til noget helt specielt. 

Klik på linket herunder eller på billedet og se Thomas Hermans opskrift på rødkål:

Se videoen om verdens bedste rødkål HER

Se også:

Først publiceret: 16. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. december 2022 kl. 13:49

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og