Kun for seniorer: Kom til bordtennis på Københavns Rådhus

Er du over 60, og vil du vide mere om, hvad bordtennis kan gøre for dig og dit helbred? Så sæt kursen mod Københavns ikoniske rådhus, som i dag og i morgen lægger gulv til et stort bordtennis- og sundhedsarrangement for seniorer.

Bordtennissamarbejdet er det første af sin slags i Danmark, som sætter fokus på bordtennis’ forebyggende effekt mod alderdommens negative sider samt en række neurologiske lidelser.

I to dage danner det københavnske rådhus rammen om et stort bordtennisarrangement, hvor godt 200 bordtennisspillere på 60+ har sat hinanden stævne i sundhedens og forebyggelsens tegn.

Bordtennis er nemlig ikke kun sjovt – det gavner også helbredet og har positive virkninger for mennesker, der lider af kroniske neurologiske lidelser som Parkinsons og demens.

Bordtennis er godt for hjernen

Udover at overvære en masse bordtennisentusiaster over 60 år kan man også besøge forskellige informationsstande og lytte til foredrag om alt det, bordtennis kan.

Det er ikke mindst bordtennissportens fordele for mennesker med kroniske neurologiske lidelser som Parkinson og demens, der er centrale.

En række forsøg fra blandt andet Japan har nemlig vist, at bordtennis er særlig gavnligt i forhold til behandling af Parkinson, Alzheimer og andre former for demens.

Praktisk information om arrangementet

Tidspunkt: Tirsdag den 15/11 og onsdag den 16/11 klokken 9-16

Sted: Københavns Rådhus

Entré: Gratis

Kilde: Københavns Kommune

Først publiceret: 15. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. november 2022 kl. 10:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og