Dennis Knudsen knust: Datteren døde i morges

Kendisfrisøren Dennis Knudsen har mistet sin ene tvillingedatter, Naomi, som blev født i september. Hun døde af vuggedøden i morges.

59-årige Dennis Knudsen var så lykkelig, da han hentede sine to små tvillingedøtre for seks uger siden USA. Her er han sammen med pigerne og deres to ældre brødre, Lucas og Noah. Foto: privat

En stor tragedie har ramt den danske kendisfrisør Dennis Knudsen.

Han har mistet sin ene tvillingedatter Naomi, som døde i morges. Naomi og hendes tvillingesøster, Aura, blev født 15. september i år. Dennis Knudsen oplyser, at det er sket som følge af vuggedød, i et opslag på Instagram.

“RIP. My Little Angel Naomi 15/9/22- 01/11/22. Vi ønsker (hele familien) fred og ro til at være i sorgen sammen”, skriver han på opslaget.

Den 59-årige makeupartist fordoblede børneflokken, da han i september blev far til fire. Her kom hans tvillingpiger, Naomi og Aura, til verden med hjælp fra en rugemor i USA.

Men tirsdag har han altså delt den tragiske nyhed om, at han har mistet datteren Naomi ganske få timer før.

Støtten strømmer Dennis i møde

Han har samtidig delt et billede af den lille pige, og allerede efter en halv time har opslaget flere tusind likes og kommentarer fra folk, som sender deres tanker til dem.

Det gælder blandt andre Silas Holst, Thomas Evers Poulsen, Mascha Vang og Gustav Salinas.

Opslaget er altså lavet allerede på dagen, og han har skrevet hashtagget ‘vuggedød’, hvorfor man må formode, at det er dødsårsagen.

Det er kun to dage siden, at Dennis Knudsen postede et billede af sine smukke døtre på Instagram, hvor han skrev: “Vi er blevet så store og vi har det så godt. Go’ søndag”.

Datteren var tvilling, og Dennis Knudsen hentede sine to nyfødte døtre i Los Angeles i USA i september, hvor de blev født af en rugemor. Han har tidligere fået to sønner, Lucas og Noah på samme måde.

Dennis Knudsen har også for ganske få måneder siden afhændet sin frisørsalon i København og i stedet åbnet en salon i Korsør, hvor han bor i dag sammen med sine børn, fordi han gerne vil væk fra det travle liv i København og i stedet have mere tid til at være sammen med de børn, som han har ønsket sig så brændende i mange år.

Først publiceret: 1. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 1. november 2022 kl. 12:58

Se, hvad vi ellers skriver om:

og