Dennis Knudsen: Betaler 13 millioner for børnevenligt hus i Korsør

Kendis-frisøren flytter til en moderne villa med kanon udsigt til Storebæltsbroen. Alt sammen for at få et mere roligt liv med sine to sønner.

Dennis Knudsen har haft hænderne fulde, siden han fik sin anden søn. Her er han med sønnen Lucas på to et halvt år og Noah, der er fem måneder nu, ved barnedåben i eftersommeren. Foto: Henrik R. Petersen, Ritzau Scanpix

Kendis-frisøren Dennis Knudsen har endnu en gang rykket teltpælene op, og nu har han købt en supervilla i Korsør med udsigt til Storebæltsbroen.

Ikke mange har gået så meget igennem som Dennis Knudsen før han endelig kunne kalde sig far til to sønner, som han har fået med en amerikansk rugemor. Derfor er det ikke underligt, at intet nu er for godt til sønnerne, Lucas på to et halvt år og Noah på fem måneder.

Derfor har Dennis Knudsen nu fundet det perfekte sted til sine to sønner at vokse op i. En kæmpe villa på 300 kvardratmeter med pool, stor have, strand og skov lige ved siden af, samt ikke mindst en formidabel udsigt til Storebæltsbroen. Alt sammen lige udenfor Korsør.

Det er SE og HØR, der i denne uge fortæller nyheden om, at Dennis Knudsen efter tre forskellige lejligheder med sønnerne nu har truffet den store beslutning om at flytte i hus, og ikke mindst flytte væk fra København. Han beholder stadig sin frisør- og make-up-salon i København, hvor han regner med at arbejde tre dage om ugen fremover.

Nervøs for sønnernes sikkerhed

Tre gange er Dennis Knudsen flyttet fra forskellige lejligheder fordi de lå for højt og han var nervøs for at hans barn kunne risikere at falde ned. Men selv om han flyttede længere og længere nedad, så var det altså ikke nok. Den seneste lejlighed nåede han kun at bo i i syv måneder.

Men nu har Dennis Knudsen altså købt en kæmpestor moderne villa på 300 kvm med pool, fitnessrum, jacuzzi, biograf, pool og udsigt til Storebælt. Hele 13 millioner kroner måtte Dennis Knudsen betale for herligheden,  der er cirka 10 år gammel, og som ligger i første række til Storebælt.

-Det ligger midtvejs mellem København og Fyn og Jylland, hvor jeg også arbejder meget. Så jeg vil spare en del tid i trafikken, fortæller Dennis Knudsen til SE og HØR, og siger, at han har kigget på huse både nord og syd for København, men det var altså i Korsør han fandt drømmehuset til den pris, som lå indenfor hans budget. Allerede i løbet af de næste par uger flytter Dennis og drengene til Korsør.

Nyd de flotte billeder fra Dennis Knudsens nye, flotte hjem her:

 

Først publiceret: 20. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:27

Se, hvad vi ellers skriver om: