Se billedet: Dennis Knudsen har fået sine tvillingepiger

Hjemme i Danmark bliver hans to sønner, Lucas og Noah på 3 og 1 år, passet af familie og venner, mens deres far er i USA for at hente deres to hel-søskende

Dennis Knudsen rejste til US sidste weekend, og i går kom hans tvillingedøtre til verden ved kejsersnit. Foto: Ritzau Scanpix.

Det begyndte med den første søn, Lucas, som nu er tre år. Så kom Noah til forrige år, og i går blev kendis-frisøren Dennis Knudsen også far til to tvillingepiger, som blev født ved kejsersnit af en rugemor i USA.

Så det var en strålende lykkelig Dennis Knudsen, der lagde et billede af sig selv med de to nyfødte piger op på sin private Instagram-profil, hvor tæt på 64.000 danskere følger ham. Lykønskningerne er strømmet ind på hans profil siden.

4 helsøskende

Alle fire børn er helsøskende. Det vil sige, at det er Dennis Knudsen, der er far til dem alle, og det er den samme kvinde, der har doneret æg til alle fire børn. De to første, Lucas og Noah, blev båret i graviditeten af den samme rugemor. Men da hun efter to kejsersnit ikke ville være gravid igen, fandt Dennis Knudsen via et amerikansk bureau, en ny rugemor, der altså fødte de to små piger ved kejsersnit i går torsdag.

Lige nu bliver Lucas og Noah passet hjemme i huset i Korsør, hvor deres farmor, onkel og nogle af Dennis Knudsens gode venner passer på dem, indtil deres far kommer hjem igen om små to uger med deres to søskende.

Se Dennis Knudsens profil med billedet og de mange lykønskninger HER

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 19. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 19. september 2022 kl. 9:00

Se, hvad vi ellers skriver om:

og