TV 2-stjerne: Husk mig gerne som sygeplejersken Anna

-Jeg bliver heldigvis tilbudt ting, som ikke bare er "Anna version to". Jeg har nogle projekter i kikkerten, som er noget helt andet, fortæller skuespilleren Molly Egelind

-Hvis folk om ti år stadig tænker på mig som Anna, vil jeg bare være stolt, siger den 34-årige skuespiller, Molly Egelind. Foto: Ida Marie Odgaard, Ritzau Scanpix

Skuespilleren Molly Egelind er efterhånden blevet synonym med sin rolle som eleven Anna i TV 2-hittet “Sygeplejeskolen”. Det har hun heldigvis slet intet imod.

Hun har haft roller i tv-serier som “Håbet” og “Advokaten”, og sidste år medvirkede hun i julekalenderen “Kometernes jul”.

Molly Egelind i rollen som sygeplejeeleven Anna og kæresten Ole. Foto: TV2.

Men mest kendt er Molly Egelind fortsat for sin rolle som Anna i TV 2 Charlie-serien “Sygeplejeskolen”, som i disse uger er aktuel med femte sæson.

Spillet Anna siden 2018

Hun har spillet sygeplejeeleven siden 2018 og har nydt at være med endnu en gang.

– Jeg elsker jo at lave “Sygeplejeskolen”. Det er ikke nogen hemmelighed, siger Molly Egelind og fortsætter:

– Jeg synes, det er vildt spændende hele tiden at afsøge nye sider af karaktererne og finde ud af, hvad det her univers kan rumme.

Ville gøre mig stolt

På spørgsmålet, om hun er bange for, at folk altid vil huske hende som Anna fra “Sygeplejeskolen”, lyder svaret efter en kort betænkningstid:

– Nej. Det har jeg faktisk slet ikke noget problem med. Hvis folk om ti år stadig tænker på mig som Anna, vil jeg bare være stolt, siger den 34-årige skuespiller og fortsætter:

– Men sådan har jeg det jo også kun, fordi jeg er så stolt af serien. Hvis jeg havde det mindre godt med den, så ville det være presset for mig.

Selv sammenligner Molly Egelind det med den amerikanske filmstjerne Jennifer Aniston, som mange stadig genkender for hendes rolle i 90’er-hitserien “Friends”.

– Hun vil altid lidt være Rachel jo. Men jeg vil sgu gerne være Rachel fra “Friends”, lyder det fra skuespilleren.

Kan andet end Anna

Det ligger hende dog stadig på sinde, at hun skal vise verden, at hun kan spille andet end Anna.

– Jeg bliver heldigvis tilbudt ting, som ikke bare er Anna version to. Jeg har nogle projekter i kikkerten, som er noget helt andet. En anden genre og en karakter, der er et andet sted i livet, siger hun.

Hvad det nærmere drejer sig om, kan hun endnu ikke løfte sløret for. Men hun fortæller, at optagelserne begynder snart.

Behovet for at lave noget andet end “Sygeplejeskolen”, skyldes i øvrigt ikke, at hun er ved at blive træt af serien. Langtfra, understreger hun.

Nye facetter

– Produktionen og forfatterne bliver ved med at give os lov til at vise, hvad vi kan på nye måder, siger Molly Egelind og fortsætter:

– Det er, derfor jeg bliver ved med at vende tilbage, og jeg håber også, at vi skal lave mere. Jeg føler, at serien udvikler sig med mig.

“Sygeplejeskolen” har foruden Molly Egelind blandt andre Anna Stokholm, Jens Jørn Spottag og Preben Kristensen på rollelisten.

Serien sendes søndag aften på TV 2 Charlie.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 25. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 25. oktober 2022 kl. 10:56

Se, hvad vi ellers skriver om:

og