Vind: Bogen om Den Store Bagedyst

I "Bogen om Den Store Bagedyst" kan du møde vinderne af bagedysten og blive klogere på alt det, der sker bag kameraerne under optagelserne. SeniorNews udlodder tre eksemplarer af den nye bog.

Den Store Bagedyst er et af dansk tv’s største succeser i nyere tid og får folk i alle egne af landet til at sidde parat foran fjernsynet, når der bliver sagt: ”Klar, parat, bag!

I mere end 10 år har tv-programmet Den Store Bagedyst lagt gaderne øde. Millioner har fulgt med i deltagernes kamp for at få glazen til at skinne, og når chokoladen skulle tempereres og cremen hænge sammen.

Det er et af dansk tv’s største succeser i nyere tid og får folk i alle egne af landet til at sidde parat foran fjernsynet, når der bliver sagt: ”Klar, parat, bag!”

I den nye bog, “BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST” kan du komme med gennem 10 sæsoner fyldt med farverige deltagere, bagværk og kager. For første gang nogensinde kommer hele historien om det folkelige og kendte tv-program.

Se bagsiden af bagedysten

Her kan du møde vinderne af bagedysten og blive klogere på alt det, der sker bag kameraerne under optagelserne. Hvem tager for eksempel opvasken, når lyset er slukket?

Bogen, der er skrevet af journalist Louise Sloth, er spækket med opskrifter og sjov viden: Hvor meget mel og sukker bliver der for eksempel brugt i en hel sæson? Hvor kommer ideen fra til programmet? Og hvem er den typiske person, der ser bagedysten?

BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST er for hele familien og for dig, der er nysgerrig på at vide endnu mere om kager og bagværk.

Klar, parat, læs!

Vind bogen

“Bogen om Den Store Bagedyst” er netop udkommet, og den vejledende udsalgspris er 300 kroner. Forlaget Gyldendal og SeniorNews har sammen  udloddet  tre eksemplarer af “Bogen om Den Store Bagedyst”.

Vinderne er Eskild Leer, Skagen, Renny Fredlykke, Svendborg og Vera Madsen, Viborg. 

Først publiceret: 27. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 5. oktober 2022 kl. 14:27