Skilsmisser i Den Store Bagedyst

To af de tre værter, Timm Vladimir og Katrine Foged Thomsen, er netop blevet skilt.

Bagedyst-værterne, Timm Vladimir og Katrine Foged, er begge lige blevet skilt. Foto: DR

Det er snart fire år siden danskerne lærte bagedommer og konditor, Katrine Foged Thomsen, at kende i Den Store Bagedyst, og morgen går hun for femte gang i kageteltet som dommer med kollegaen Marcus Grigo, og medværten, Timm Vladimir.

Siden sidste omgang af Den Store Bagedyst er kærligheden brast for både Katrine Foged Thomsen og Timm Vladimir.

Det er kun kort tid siden, at den 43-årige Katrine Foged Thomsen talte åbent ud om, at hun er blevet skilt fra sin mand, Rasmus Søndergaard Hansen, som hun ejer konditorkæden Grannys House med, og som hun ikke mindst har de to døtre, Ida og Agnes, med. I august kom det også frem, at Katrine Foged Thomsen også forlod direktionen i kæden af konditorier.

Katrine Foged Thomsen har nu købt en villalejlighed i Brønshøj mindre end en kilometer fra sin med-vært, Marcus Grigo, mens hendes mand, Rasmus Søndergaard Hansen, bliver boende i parrets hjem i Søborg.

Skilt to gange

Tv-værten og madentusiasten Timm Vladimir har også stået åbent frem og fortalt for nyligt, at han og hustruen, Katrine Engberg, ikke længere bor sammen.

Den 53-årige tv-vært fik den 1. september ny adresse på Nørrebro i København, mens hans hustru, den 46-årige krimiforfatter Katrine Engberg, stadig bor på deres tidligere fælles adresse på Østerbro.

Det er ikke første gang Timm Vladimir og Katrine Engberg bryder med hinanden. For fem år siden meddelte parret, at de skulle skilles, men bare en måned efter trak de i land.

Sammen har parret sønnen Cassius på 12 år.

Først publiceret: 2. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:44

Se, hvad vi ellers skriver om:

og