Se de store overraskelser i Vild Med Dans

Peter Schmeichels datter, TV-værten Heidi Frederikke Rasmussen og diamanthandler Katerina Pitzner er nogle af de nye dansere på gulvet i den 19.sæson af Vild Med Dans.

Kendisdatter Cecilie Schmeichel og Vild med dans-debutant Damian Czarnecki er et af de nye par i Vild Med Dans. Foto: Bo Christensen, TV2.

Komiker Natasha Brock er den heldige, der skal danse med dygtige Thomas Evers Poulsen. Foto: Bo Christensen, TV2.

Foruden alle nydanserne er der også nye ansigter blandt de professionelle, i værtsduoen og bag dommerbordet, når den nye sæson af Vild Med Dans går i gang fredag 9. september.

Den 19. sæson af “Vild med dans” valser over skærmen, og TV 2 har nu præsenteret de ti par, som skal danse om titlen og trofæet.

Blandt de nye dansere som vi skal glæde os til at se er bl.a. fodboldspilleren Peter Schmeichels datter, Cecilie, TV2 værten Heidi Frederikke Rasmussen og Diamanthandler Katerina Pitzner, så der bliver nok at glæde sig til.

Mange nye ansigter

Der er mange nye ansigter i det velkendte program.

To nye professionelle dansere entrerer programmet, mens seerne må undvære Mille Funk, Martin Parnov Reichhardt og Mads Vad i år.

Det drejer sig om 23-årige rumænsk-fødte Eugen Miu, som er tidligere professionel standard- og latindanser under Team Danmark, og 35-årige Damian Czarnecki, der er tidligere danmarksmester i standard- og latindans.

Ny dommer

Bag dommerbordet debuterer Sonny Fredie Pedersen, som erstatter Britt Bendixen, der stoppede efter sidste sæson.

Vild med dans-veteranen Sarah Grünewald kan fejre jubilæum med sin tiende sæson som vært. Så der er masser af erfaring at give videre til komikeren Martin Johannes Larsen, der debuterer som vært og afløser Christiane Schaumburg-Müller.

Her er parrene:

* Musicalskuespillerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger og Vild med dans-debutant Eugen Miu. Sanger Andrea Lykke Oehlenschlæger er 25 år og bor i København. Hun danser med Eugen Miu. Han er 23 år og fra Rumænien. Har boet i Danmark i ni år. Han er tidligere professionel standard- og latindanser, men stoppede som aktiv danser i 2019.

* Skuespiller Caspar Phillipson og Malene Østergaard. Skuespiller Casper Phillipson er 51 år og bor i København. Han danser med Malene Østergaard

* Influent og kendisdatter Cecilie Pilkær Schmeichel og Vild med dans-debutant Damian Czarnecki. Influencer Cecilie Pilkær Schmeichel er 32 år og bor i Herlev. Hun danser med Damian Czarnecki, som er ny professionel danser. Damian er 35 år og netop tilbage i Danmark efter at have boet og arbejdet som danser og koreograf i udlandet i 14 år. Er flere gange danmarksmester i standard- og latindans. Har repræsenteret Danmark ved VM for ynglinge.

* Paraatlet Daniel Wagner og forsvarende Vild med dans-vinder Asta Björk. Para-atlet Daniel Wagner er 29 år og bor i Aarhus. Han danser med Asta Björk, som vandt seneste sæson af ’Vild med dans’ med dansepartner Jimilian.

* TV 2-vært Heidi Frederikke Rasmussen og Michael Olesen. Tv-vært Heidi Frederikke Sigdal er 44 år og bor i Hareskovby. Hun danser med Michael Olesen.

* Skuespiller Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard. Skuespiller Jakob Åkerlind er 32 år (fylder 33 år 23. august) og bor i København. Han danser med Camilla Dalsgaard.

* Skuespiller og iværksætter Joel Hyrland og Jenna Bagge. Skuespiller Joel Hyrland er 37 år og bor i København. Han danser med Jenna Bagge.

* Diamanthandler Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard. Diamanthandler Katerina Pitzner er 52 år og bor i København. Hun danser med Morten Kjeldgaard.

* Komiker Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen. Komiker Natasha Brock er 33 år og bor i København. Hun danser med Thomas Evers Poulsen.

* Dj Nicholas Kawamura og Karina Frimodt. Radiovært og dj Nicholas Kawamura er 42 år og bor i Charlottenlund. Han danser med Karina Frimodt.

Ny vært

Den kendte danse-vært Sarah Grünewald, der i år kan fejre sin sæson nummer ti som vært, får selskab af satiriker, skuespiller og Instagram-personligheden Martin Johannes Larsen. Martin, der er 32 år, er ‘100% autodidakt’ – også når det gælder jobbet som vært på ‘Vild med dans’.

Det er hans første værtsjob på et direkte underholdningsshow på TV 2, og det er en rolle, han glæder sig meget til at tage på sig.

–  Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100% mig selv og forhåbentlig lade det smitte af. Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt, siger Martin Johannes Larsen.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 18. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 18. august 2022 kl. 8:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og