Thorkild Thyrring er flyttet på plejehjem

Den kendte 75-årige racerkører blev ramt af en blodprop. Er nu lammet og sidder i kørestol.

Foto: Tariq Mikkel Khan, Ritzau Scanpix

Kendisracerkøreren, Thorkild Thyrring, er fornyligt flyttet på plejehjem på Frederiksberg i København. Det skete fordi den 75-årige tidligere racerkører blev ramt af en alvorlig blodprop for to måneder siden, og som efterlod ham delvis lammet i den ene side samtidig med at han har store problemer med at tale siden.

Thorkild Thyrring sidder i dag i kørestol, og har brug for hjælp og pleje døgnet rundt, og det er årsagen til at han er flyttet på plejehjem, skriver SE og HØR i det nye nummer. Her kan man også læse, at Thorkild Thyrring indtil for nyligt boede i en campingvogn, men det var selvfølgelig umuligt at forsætte med at bo der, efter blodproppen var gået så hårdt ud over hans bevægelighed.

Bor på stort plejehjem

Ugebladet har ikke fået nogen udtalelse fra Thorkild Thyrring, men den meget aktive og alt meget sunde Thyrring, er uden tvivl meget ulykkelig over den sygdom han er blevet ramt af.

Heldigvis bor han nu på et større plejehjem med mange andre beboere, hvor der ud over sødt personale også er cafe.

Thorkild Thyrring har i mange år boet i England, men altså til sidst i en campingvogn i Danmark. Han har gennem tiderne altid været kendt som ungkarl og som en særdeles sund person. Derfor kan blodproppen virke endnu mere uretfærdig for en mand, der sjældent drak og altid spise sundt.

Mistede kørekort tre gange

Lige så disciplineret som Thorkild Thyrring spiste og drak lige så voldsom og uregerlig har han gennem årene også været på de offentlige veje. Fartbøderne har regnet ned over ham, og ikke mindre end tre gange har han mistet sit kørekort.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Kilde: SE og HØR

 

Først publiceret: 15. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. august 2022 kl. 14:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og