Videoopskrift: Pasta carbonara

Italiensk pastaret med sprødstegt panchetta.

Det er kokken Thomas Herman, der laver en af de hurtigste og mest velsmagende pastaretter, der findes: Pasta Cabonara.

Få en lækker italiensk opskrift på carbonara, hvor der bruges pasta penne frem for spaghetti.

Det er kokken Thomas Herman, der laver en af de hurtigste og mest velsmagende pastaretter, der findes: Pasta Cabonara – og han blander en lækker, bitter salat til. Og det er en god idé at få noget friskt og grønt til klassikeren carbonara. Det er nemlig en cremet ostesovs kun med æg og parmesanost, vi er ude i her.

Spaghetti cabonara, eller penne som Thomas Herman bruger, skulle rent faktisk have fået sit navn fra al den sorte peber, der skal i. Det refererer til minearbejderne, når de spiste retten til frokost, og sad og støvede lidt af kul. På latin betyder carbo nemlig kul. Om den historie passer, ved vi ikke, men vi ved, at hvis bare du har en humpel ost, et æg og lidt pasta i skabet, så er guderetten carbonara på bordet på den tid, det tager at koge pastaen.

Pasta carbonara er en super enkel ret. Derfor skal den sidde lige i skabet, og derfor synes vi, at du skal se, hvordan Thomas Herman gør det.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 22. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 13. juni 2022 kl. 13:22

Se, hvad vi ellers skriver om: