Abdel Mahmoud: Jeg har fået en hårtransplantation

Forklædt med hat og solbriller rejste TV-værten under den første corona-sommer i 2020 til Grækenland og fik sat hår-plugs ind i sin hovedbund.

I en ny DR podcast fortæller den populære TV-vært, Abdel, at han for to år siden fik sat hår ind i sin hovedbund. Billederne er fra 2018 og fra marts i år. Foto: Jacob Nielsen og Philip Davali, Ritzau Scanpix.

– Jeg har aldrig sagt det her før, men jeg har fået sat ekstra hår på hovedet, fortæller TV 2’s populære vært, den 38 år gamle Abdel Aziz Mahmoud i DR podcasten, “Hemmeligheder”.

Og det må siges at være en rigtig stor hemmelighed, som Abdel Aziz Mahmoud røber i programmet, for han har ikke fortalt det til nogen i de to år der er gået, siden han fik operationen foretaget.

I 2019 begyndte Abdel Aziz Mahmoud som vært på TV2’s “Go’ aften Danmark”, og året efter rejste han til Grækenland. Årsagen var, at han allerede fra en yngre alder var begyndt at tabe sit hår, og der er ikke noget, der afslører de ekstra kilo og de manglende hår på hovedet, som et TV-kamera.

Hår-plugs

Derfor rejste han til Grækenland for at få hår-plugs, hvor der bliver placeret såkaldte hår-sække i hovedbunden, så håret selv vokser ud.

Abdel fortæller i podcasten, at han gennem de to år ikke har fortalt om operationen, fordi han var flov over, at han ikke kunne leve med det manglende hårtab.

– Det er langt ude, at jeg, som synes, man skal være sig selv, er rejst til et andet land og fløjet tilbage med blodig hovedbund, siger han og fortæller, at han gemte sig bag solbriller og hat på vejen hjem til Danmark.

Inden operationen havde Abdel gennem et stykke tid barberet sit hår af, så han blev kronraget, fordi han følte sig så invalideret af sit hårtab.

Stor planlægning

Der skulle også en større planlægning til for at tv-seerne ikke skulle bemærke, at han pludselig gik fra kronraget til meget mere hård.

– Overgangen fra kronraget til masser af hår var gennemtænkt. Da en sæson på tv stoppede, fik jeg det lavet, og så fik jeg rykket starten på det næste tv-program til så sent som muligt, fortæller Abdel Aziz Mahmoud i “Hemmeligheder”.

Du kan høre Abdel Mahmoud fortælle om sin kur-behandling cirka 45 minutter inde i DR’s podcast HER:

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 2. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 4. maj 2022 kl. 17:51

Se, hvad vi ellers skriver om: