Morten Løkkegaards lejlighed til salg for 16 millioner

Den altid solbrune EU-parlamentariker, Morten Løkkegaard, sælger nu sin og hustruens store bolig i Charlottenlund. Foto: Rasmus Flindt Pedersen, Ritzau Scanpix

I de seneste 21 år har Morten Løkkegaard boet i den eksklusive bydel,  Charlottenlund, når han ikke har været på arbejde i Bruxelles og Strasbourg, hvor han er medlem af EU-Parlamentet.

Men tiden i den overdådig ejerlejlighed, der spreder sig over flere etager i en herskabelig villa fra 1903, er snart ved at være forbi. For den gamle TV-vært har sammen med sin hustru Connie Dahl Løkkegaard sat hjemmet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Parret købte selv villelejligheden i nærheden af Charlottenlund Slot i 2001 for tre millioner kroner. Siden har de dog købt flere kvadratmeter til i den store hus, og i dag er den eksklusive lejlighed sat til salg for lige under 16 millioner kroner.

For det store beløb får man 342 kvadratmeter bolig fordelt på otte værelser, som har herskabelige detaljer, moderne komfort og smukt lysindfald – dertil kommer en sydvendt balkon samt en privat have, skriver ejendomsmægleren.

Til Se og Hør fortæller Morten Løkkegaard, at parret har valgt at sælge deres lejlighed, da de ikke har brug for så meget plads, efter børnene er flyttet hjemmefra.

Vilde prisstigninger

Siden den tidligere DR-nyhedsvært sammen med sin hustru købte lejligheden, er priserne eksploderet i det mondæne boligområde nord for København, skriver Boliga.dk

Bare fra 2019 til i dag er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for ejerlejligheder til salg i Charlottenlund steget over 25 procent. Det viser Boliga.dk udbudsstatistik.

For tre år siden skulle køberne i gennemsnit betale 40.500 kroner for én kvadratmeter ejerlejlighed i området – og i dag koster de næsten 50.800 kroner stykket.

Familien Løkkegaards lejlighed er dog udbudt til salg et stykke under det høje prisgennemsnit i Charlottenlund lige nu: Den ottecifrede udbudspris kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på lige under 46.800 kroner.

Morten Løkkegaard begyndte sin 15 år lange karriere hos Danmarks Radio i 1990 – næsten ti år af dem som vært på TV-Avisen og Søndagsmagasinet. Løkkegaard blev i 2009 valgt ind i EU-Parlamentet for Venstre, hvor han også sidder i dag.

Se billederne af Morten Løkkegaard flotte lejlighed HER

Foto: K&Co bolig

Kilde: Boliga.dk

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

 

Først publiceret: 29. april 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. maj 2022 kl. 8:20

Se, hvad vi ellers skriver om: