Vild pris: Danmarks billigste hus er solgt

Huset er i så dårlig stand, at det er utroligt, at der åbenbart var flere interesserede købere. Se billeder af huset, og hvad køberne betalte for Danmarks billigste hus.

Sådan ser Danmarks billigste hus ud. Nu er det solgt.

80.000 kroner er ikke umiddelbart et beløb, man kommer langt med på det danske boligmarked – særligt ikke hvis man er på udkig efter en villa.

Men det er ikke desto mindre den pris, som Danmarks billigst udbudte hus netop er blevet handlet for.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Den beskedne salgspris var også det beløb, som det 95 kvadratmeter store hus udenfor Hobro i Nordjylland var udbudt til salg for:

– Den blev solgt til prisen, som vi satte den ned til, altså de 80.000 kroner, siger ejendomsmægler Nicolai Karmark Bay-Klit fra Home Hobro til Boliga.dk. 

Huset var oprindeligt udbudt til salg for 99.000 kroner, men i august blev der skåret 19.000 kroner af prisen, så ejendommen blev den billigste på markedet, hvilket tilsyneladende var den rigtige taktik.

Flere købere gik forgæves

Vi endte faktisk med at have flere købere, som desværre måtte gå forgæves, da et hold unge købere købte den. Præcis hvad de vil med den, ved jeg ikke, men det bliver spændende at følge, siger Nicolai Karmark Bay-Klit. 

De nye ejere har under alle omstændigheder lidt af en opgave foran sig. Villaen er nemlig et såkaldt håndværkertilbud, hvor det primært er væggene, taget og vinduerne, der står, mens det indvendige af huset er gravet op.

Først publiceret: 15. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:57