Vind bog med nem airfryer-mad: Madens verden – Airfryer

Med en airfryer kan du skrue ned for fedtstofferne i tilberedningen og stadig få sprød, saftig og velsmagende mad.

Madens verden er tilbage med 100 opskrifter på nem hverdagsmad – nu til airfryer. Bogen indeholder alt fra klassiske airfryeropskrifter til hele måltider med kød og grønt, grøntsagstilbehør og brød og kager i airfryer. 

“Det har været vigtigt for os at lave en bog med fokus på sundere mad, hvor vi udnytter airfryerens fantastiske evne til at gøre maden sprød uden brug af særlig meget fedtstof,” siger Holger og Katrine Rørby Madsen og fortsætter:

“Vi holder igen med smør og fløde – og skifter det så vidt muligt ud med vegetabilsk fedtstof – for man kan sagtens lave virkelig lækker mad med masser af smag uden smør og fløde,” siger parret. 

Om forfatterne

Katrine og Holger Rørby Madsen er begge journalister og har tidligere arbejdet for DR. Det startede som parrets private kogebog, da Holger Rørby Madsen i 2012 begyndte at lægge opskrifterne på den mad, han lavede hjemme i køkkenet, op på et site.

Årsagen var, at hans kone, Katrine Rørby Madsen – som i dag er en del af Madens verden – var irriteret over, at Holger ikke havde skrevet opskriften ned, og derfor aldrig kunne lave samme mad to gange, når noget havde smagt helt forrygende. Sitet blev til madensverden.dk.

Vind bogen

Madens verden – Airfryer er udkommet/udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof 4. juni 2024. 

Den vejledende pris er 249,95 kroner og kan købes her.

Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder et eksemplar af bogen. 

Vinderen bliver udtrukket i august. 

God fornøjelse.

Madens verden – Airfryer

Først publiceret: 2. juli 2024
Artiklen er sidst opdateret 2. juli 2024 kl. 10:43

Se, hvad vi ellers skriver om:

og