Vind bog: Genopdag din garderobe

Bugner dit klædeskab – men alligevel har du ikke noget at tage på? Keder du dig i det samme tøj og jagter nyt? Har du svært ved at skille dig af med tøj? Hader du at købe tøj – eller har du bare alt for meget af det? Så er du ikke alene.

Vi bruger kun 30 procent af det tøj, vi har. Men betyder det, at de 70 procent, vi ikke bruger, så skal ud? Nej! Vi skal i stedet lære at bruge det. Men ligesom man ikke udleverer mel og vand og forventer, at alle kan bage godt brød, kræver det en opskrift, når man skal lære at bruge sit tøj.
 
Bogens metoder klæder dig på til at se på dit tøj med nye øjne og til at sammensætte lækre outfits til alle anledninger. På den måde flyttes fokus fra forbrug til brug, så tøjinvesteringerne fremover bliver færre – og så du til gengæld lærer at investere i tøj, du mangler, og som fornyer.
 
Gennem viden, inspiration og en række nemme metoder lærer du at style tøj, sammensætte outfits og kombinere farver af tøj, du allerede har – uafhængigt af smag og stil.

Om forfatteren

Laura Lava er selvstændig garderobeekspert, uddannet designer fra Danmarks Designskole med sideløbende modestudier på Københavns Universitet og har arbejdet med tøj og mennesker i mere end 20 år.

Hun har Facebook-gruppen ”Genopdag din Garderobe”, hvor tusindvis af kvinder inspirerer hinanden til at bruge tøjet i skabet.

Vind bogen

Genopdag din garderobe er udkommet på Muusmann Forlag i april 2024.

Den vejledende pris er 199,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og SeniorNews har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Helle Høj, Esbjerg.

 

Først publiceret: 22. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret 29. maj 2024 kl. 11:29