Anne-Grethe Bjarup Riis skilt: Det er sørgeligt

Anne-Grethe Bjarup Riis og manden, Bo Riis, er gået fra hinanden. Det kunne ikke være anderledes, siger den kendte instruktør og skuespiller til Se og Hør.

I et interview med Alt for damerne tilbage i 2014 beskrev Anne-Grethe Bjarup Riis, at hun og manden, Bo Riis, før havde overkommet kriser. - Jeg har virkelig brug for, at der er kærlighed i mit liv, og jeg føler, at jeg med Bo har fundet min soulmate, sagde hun dengang. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Efter flere end 20 år sammen er ægteskabet brast mellem den kendte instruktør og skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis og produceren Bo Riis.

Det bekræfter Anne-Grethe Bjarup Riis over for Se og Hør.

“Det er sørgeligt. Det kunne ikke være anderledes. Men jeg har det godt. Vi og børnene har det godt. Og vi kan sagtens tale sammen,” siger hun til ugebladet.

En tur i helvede

Anne-Grethe Bjarup Riis har tidligere åbenhjertigt fortalt i et stort interview med Alt for damerne, at parret før har været ved at gå fra hinanden, da deres dengang otteårige søn i 2015 blev alvorligt syg af kræft.

“Rigtig mange par, der har et barn med kræft, bliver skilt. Det var da også lige før, vi ikke klarede den. Vi har været en tur i helvede. Der var korporlige slåskampe mellem Bo og mig. Voldsomme konflikter, magtesløshed og vrede,” sagde hun hudløst ærligt i interviewet med magasinet.

Parret har også en datter sammen, og så har Anne-Grethe Bjarup Riis endnu en søn fra sit første ægteskab med keramikeren Christian Bruun.

I et interview med Alt for damerne tilbage i 2014 beskrev Anne-Grethe Bjarup Riis, at de var kommet igennem andre kriser.

Her har du set hende før

Blandt andet da de mødte hinanden og blev skilt fra deres daværende ægtefæller.

“Min mand og jeg er så symbiotiske, at mange vil synes, vi er skøre,” sagde hun dengang til magasinet.

“Selv efter næsten 13 år ringer vi stadig sammen tre-fire gange om dagen. Når vi kommer op i sommerhuset, går vi også altid på havevandring hånd i hånd. Jeg har virkelig brug for, at der er kærlighed i mit liv, og jeg føler, at jeg med Bo har fundet min soulmate.”

Anne-Grethe Bjarup Riis er som skuespiller kendt fra roller i TV 2-serien “Hotellet”, komediefilmen “Julefrokosten”, dramaet “Drømmen” og Lars von Triers “Idioterne”.

De senere år har Anne-Grethe Bjarup Riis udmærket sig som forfatter og som instruktør. Hun har instrueret begge film om Hvidstengruppen, og så står hun bag dokumentaren “Til Gilbert fra mor”, som skildrer sønnens sygdomsforløb.

Først publiceret: 8. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret 8. maj 2024 kl. 14:00

Se, hvad vi ellers skriver om:

og