Mikkel Behas søn indlagt i Cariben

Den kendte sejler Emil Midé Erichsen har afbrudt en rejse i Caribien på grund af en voldsom omgang bihulebetændelse.

Emil Midé Erichsen er hjemme i Danmark for at blive opereret for en genstridig bihulebetændelse. Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

En slem bihulebetændelse har sendt sejler, foredragsholder og forfatter Emil Midé Erichsen hjem til Danmark fra en rejse med familien på skibet “Havana” i Caribien.

Det oplyser han på Instagram.

“Mine muligheder for at blive behandlet i Caribien slap op, og i samråd med en bihuleekspert og vores forsikring er det blevet besluttet, at jeg skal opereres herhjemme. For det er ikke længere holdbart at gå rundt og være syg,” skriver Emil Midé Erichsen i opslaget.

Samtidig understreger han, at situationen er midlertidig, og at han og hustruen, Louise, og parrets to små sønner atter sætter kursen mod Caribien, når hans krop er klar igen.

“Vores rejse har taget en uventet drejning, men eventyret er ikke slut. Vi er bare taget på “ferie” i Danmark. Så snart jeg er på toppen igen, rejser vi hjem til “Havana” og fortsætter, hvor vi slap,” skriver Emil Midé Erichsen.

Du kan se Erichsens opslag her.

På operationsbordet

Tidligere i april lagde han et billede op på Instagram fra en hospitalsseng i Caribien.

I opslaget fortalte han, at medicintasken på “Havana” var blevet skiftet ud med en tur hos lægen, og at han var havnet på operationsbordet på et lokalt hospital for at få skyllet sine betændte bihuler.

“Det påvirker energien, lysten til eventyr og det generelle humør,” skrev Emil Midé Erichsen om stemningen på “Havana” på det tidspunkt.

“Når vi lever så tæt, som vi gør, så smitter det alle ombord, når en skranter fysisk og mentalt,” fortsatte han.

Farfar var Kløvedal

Emil Midé Erichsen er søn af tv-værten Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé, og så er han barnebarn af eventyrer, søfarer og forfatter Troels Kløvedal, som var kendt for sine sejladser med “Nordkaperen”.

Han har tidligere sejlet jorden rundt sammen med sin lillebror Theis Midé Erichsen på skibet “Havana” og er blandt andet kendt fra TV 2-programmerne “Kurs mod fjerne kyster” og “Kurs mod danske kyster”.

I forbindelse med den store rejse han og familien drog ud på tidligere på året, har han lanceret podcasten “Drømmen om et andet liv” på Podimo.

Først publiceret: 2. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret 2. maj 2024 kl. 8:42

Se, hvad vi ellers skriver om:

og