Fyret: Jes Dorph får nyt job på kort tid

Den tidligere vært på Tv2 er færdig med sit fodboldprogram, der blev sendt på DK4. Nu afslører han, hvad han vil bruge sin tid på, og det handler ikke om tv.

Jes Dorph har fået besked, om at hans fodboldprogram er fortid på DK4. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Først forhistorien.

For et år siden var Jes Dorph-Petersen en glad mand. 

Han kunne fortælle, at han var blevet vært på DK4-programmet “Vi elsker fodbold”.

Men det er historie, bekræftede den tidligere tv-vært overfor BT i slutningen af februar.

Jobbet hos DK4 fik Jes Dorph-Petersen efter han i længere tid stod uden arbejde.

Dette skete efter, at han blev afskediget fra Tv2 som følge af anklager om sexkrænkelser fra to tidligere praktikanter i 2001 og 2003.

“En slags tatovering resten af mit liv”

Da den tidligere Tv2-vært fik besked, om at han var færdig på DK4, kom han til den konklusion, at han muligvis ikke ville kunne finde noget nyt job.

“Måske er jeg færdig på jobmarkedet. Den høje status, jeg havde før Me Too-sagen på Tv2, er væk og forsvundet. Jeg er jo nærmest i minus,” sagde Jes Dorph til BT og fortsætter:

“Det accepterer jeg. Jeg synes, det er voldsomt. Men jeg ved, at det ikke skyldes mine professionelle kvaliteter. Men i efterdønningerne af så voldsom en sag, så bliver den nok siddende på mig som en slags tatovering resten af mit liv. Det gør den jo.”

Efter at fyringen på Tv2 valgte Jes Dorph at stævne advokat Yvonne Frederiksen, som arbejdede med undersøgelsen, der resulterede i fyringen af værten.

Det kan du læse mere om herunder:

Dette skal han lave nu

Men Jes Dorph kunne faktisk finde et nyt job.

Og det skete ganske hurtigt.

Efter en uge på jobmarkedet blev han ringet op og tilbudt jobbet som klummeskribent på Avisen.dk

“Efter en kort lønforhandling, som jeg tabte stort, sagde jeg ja. Det var en no brainer. Jeg blev pisseglad for, at han spurgte mig,” siger han til Ekstra Bladet.

Jes Dorph har også tidligere fortalt, at han ønsker at skrive en bog om sit liv samt roman om alt, hvad han har oplevet på Tv2.

Først publiceret: 19. marts 2024
Artiklen er sidst opdateret 19. marts 2024 kl. 7:24

Se, hvad vi ellers skriver om:

og