Vind spændende krimi

Død to gange er sjette bind i den populære serie om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team fra Thames Valley Police. Hver bog i serien indeholder en selvstændig historie, og de kan derfor læses uafhængigt af hinanden.

Nogle gange er mord ikke det værste, der kan ske.

Et formodet indbrud viser sig ikke at være helt så ligetil for kriminalinspektør Adam Fawley.

Ved midnatstid modtager politiet i Thames Valley et nødopkald om skud på en afsidesliggende gård i udkanten af Oxford. Da Adam Fawley og hans team ankommer, finder de en død mand i køkkenet – skudt på klos hold – og to beboere, der ikke kan forklare, hvad der er sket. Ved første øjekast ligner det et indbrudsforsøg, der er gået galt, men Fawley har en mistanke om, at der ligger mere bag.

Da politiet opdager en forbindelse til en tyve år gammel drabssag om et barnemord og en uskyldig, der blev dømt, går pressen amok. Pludselig er Fawley og hans team under mere pres end nogensinde før. Og når man begynder at grave i fortiden, kan man være sikker på at finde et skelet eller to …

Om forfatteren

Cara Hunter er en succesfuld, engelsk krimiforfatter. Hun har en ph.d. i engelsk litteratur fra universitetet i Oxford, men lever i dag af at skrive. Hun bor i Oxford i en gade, der minder en hel del om dem, hun beskriver i sine bøger.

Vind bogen

Død to gange udkommer på Gads Forlag 6. marts 2024.

Den vejledende pris er 269,95 kroner. Bogen kan købes her. 

Gads Forlag og SeniorNews har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Jan Kaare Rasmussen, 4800 Nykøbing F.

Først publiceret: 27. februar 2024
Artiklen er sidst opdateret 11. marts 2024 kl. 9:28