Dronning Margrethe sender stor tak til alle

Dronningen skriver, at hun værdsætter alle de hilsner, hun har modtaget siden tronskiftet. Faglige Seniorer markerede dagen med personloge oplevelser med Margrethe - som prinsesse og Dronning.

I opslaget på Instagram er der delt en række billeder, som viser forskellige tegninger og hilsner, som dronningen har modtaget. Foto: Screendump.

En måned efter at dronning Margrethe underskrev sin abdikationserklæring, sender hun nu en stor tak til alle i hele Rigsfællesskabet.

Det sker i et opslag på kongehusets Instagram-profil.

“Det har siden årsskiftet glædet mig at opleve den store varme og opmærksomhed fra alle vegne af Rigsfællesskabet i forbindelse med min abdikation for præcis en måned siden,” skriver dronning Margrethe.

Seniorer bidrog med over 120 fortællinger med oplevelser, de har haft med Margrethe – både da hun var en lille prinsesse, som ung dronning og senere som ældre monark.

De mange historier kan læses her:

I opslaget er der delt en række billeder, som viser forskellige tegninger og hilsner, som dronningen har modtaget.

“Af hjertet tak for de gaver, som jeg har modtaget, og til alle, der enten har skrevet, tegnet, bagt, strikket, flaget, sunget eller på anden vis har sendt en hilsen i anledning af tronskiftet.”

“De varme hilsner er gået mig til hjertet, og jeg har værdsat hver og en,” skriver dronning Margrethe.

Selv om dronningen har overladt tronen til sin søn, kong Frederik X, har hun stadig titel af dronning.

Først publiceret: 16. februar 2024
Artiklen er sidst opdateret 16. februar 2024 kl. 12:45

Se, hvad vi ellers skriver om:

og