Vind bog: At være med det, der er svært

Denne bog henvender sig til alle, der går gennem en svær tid, eller som gerne vil blive klogere på, hvordan vi kan være med det, der er svært. Bogen udfolder de strategier, der kan være os til hjælp, når vi presses af livet.

Der er tidspunkter i livet, hvor vi møder lidelse, vi hverken kan eller skal flygte fra. Er vi ikke opmærksomme på dette, får vi travlt med at søge væk fra lidelsen, når den melder sig.

Men til tider skal vi netop gennem det svære for at komme et helt nyt sted hen. For det er først, når vi kan være med det, der er svært, at vi kan tage imod alt det, et liv har at tilbyde.

Bogen peger på, at vi i vores tid har brug for et mere nuanceret syn på lidelse. For lidelse er et grundvilkår ved livet og ikke en fejl, vi skal vige udenom.

Lykkes det os at være med det, der er svært, får vi mulighed for at høste indsigter og erfaringer, der siden hen kan berige livet og give det perspektiv.

Om forfatteren

Martin Holmgaard Laursen (1966) er psykolog og arbejder til hverdag med mennesker, der har fået en alvorlig sygdom ind på livet.

Martin har tidligere skrevet om hvordan taknemlighed kan hjælpe os med at berige og udfolde det liv, vi er blevet givet og om de indsigter og erkendelser der ligger i, at vi forholder os til vores egen forgængelighed.

Vind bogen

At være med det, der er svært er udkommet på Muusmann Forlag i december 2023.

Den vejledende pris er 199,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og SeniorNews har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Ilona Kiss Jensen, Høng.

 

Først publiceret: 7. februar 2024
Artiklen er sidst opdateret 26. februar 2024 kl. 12:21