Forelskede danse-Jenna: Vild med dans har ændret mit liv

Hvis Jenna Bagge ikke var blevet matchet med Albert Rosin Harson i "Vild med dans", havde hun nok ikke mødt skuespilleren, hun kalder sit livs kærlighed.

Genforenet på dansegulvet. - Vi er faktisk det eneste par, der har fundet kærligheden i "Vild med dans", som stadig er sammen, konstaterer Albert Rosin Harson om sin Jenna Bagge. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mens “Vild med dans” fejrer 20-sæsoners jubilæum i år, har den professionelle danser Jenna Bagge tiårsjubilæum i programmet.

I 2014 blev hun hyret som en af de professionelle dansere og blev matchet med rapperen Uso. Siden har hun blandt andre danset med vært Emil Thorup, kok Umut Sakarya og den OL-vindende kajakroer René Holten Poulsen.

Fandt kærligheden i program

I 2020-udgaven blev hun matchet med skuespilleren Albert Rosin Harson. Hvad hun troede, bare skulle være en dansepartner, viste sig at være hendes livs kærlighed.

“Jeg er supertaknemmelig. Vi havde ikke været sammen i dag, hvis ikke vi havde mødt hinanden her. For hvor skulle vi have mødt hinanden henne?,” spørger Jenna Bagge retorisk.

“Vi har måske heller ikke været det mest åbenlyse match”, siger hun, og det får Albert Rosin Harson til at indskyde:

“Hvis vi ikke var blevet parret sammen, så havde…,” siger han, inden Jenna Bagge naturligt afslutter hans sætning:

“… så havde vi måske ikke selv opdaget, at det var det, vi skulle. Det er kæmpestort. Og vildt, at “Vild med dans” ikke bare har været en masse danseoplevelser og et fedt arbejde, men også har ændret mit liv på den måde.”

Hvad der begyndte som et partnerskab i “Vild med dans” i 2020, blev til et venskab, som siden udviklede sig til kærlighed.

Gik i kageklub sammen

Parret holdt kontakten efter “Vild med dans” i 2020 og var en del af den kageklub, en række kendisser fra programmet har kørende.

Her kom Albert Rosin Harson og Jenna Bagge omend endnu tættere på hinanden.

Det er ingen hemmelighed, at Jenna Bagge med sine 34 år er 13 år ældre end 21-årige Albert Rosin Harson. Men man siger som bekendt, at kærlighed ingen alder har.

“Jeg tror faktisk, jeg har været meget stille med det, fordi jeg har tænkt, at mange andre har kommenteret det, og der har været mange artikler om det,” siger Jenna Bagge.

“Det synes jeg måske lige i starten, var lidt svært. Men nu tør jeg også godt selv at gå ind og sige, at selv om det ikke var det, jeg troede, og det, man måske lige ville have forventet, så er det helt perfekt. Vi er stadig sammen, så alt er megagodt,” jubler hun.

Ikke de eneste

En række dansepar har tidligere fundet sammen i programmet. Men senere er kærligheden bristet.

Tv-vært Joakim Ingversen vandt ikke blot pokalen i 2012, men også sin partner, Claudia Rex. Parret gik dog fra hinanden igen kort efter.

Skuespiller Lai Yde og danser Mie Moltke mødte hinanden på dansegulvet i 2007. De blev stormende forelskede foran de snurrende kameraer og kyssede i programmet. Parret fik siden en søn. De blev gift og lavede tv-programmet “Sex, Lai og Mie” sammen. Men forholdet sluttede i 2015.

Der kom også to private par ud af danseparrene i 2009-udgaven af “Vild med dans”.

Danser Michael Olesen dannede i en periode par med tidligere model og taekwondomester Lisa Lents.

For musikeren Noam Halby og danseren Katrine Bonde Halby varede kærligheden helt frem til i år. Parret, der har fået en søn og en datter sammen, oplyste tidligere i år, at de skulle skilles efter 14 års forhold.

Få måneder senere oplyste skuespiller Mathias Käki og danser Mille Funk, som gik på gulvet sammen i 2016, at forholdet var forbi efter seks år sammen.

Tilbage på dansegulvet

“Vi er faktisk det eneste par, der har fundet kærligheden i “Vild med dans”, som stadig er sammen,” konstaterer Albert Rosin Harson.

Forrige fredag var han tilbage, hvor det hele begyndte for ham og Jenna Bagge.

Her blev “Vild med dans'” 20-sæsoners jubilæum særligt markeret, og i den anledning blev parrene udvidet til en trio, da seks tidligere nydansere – heriblandt altså Albert Rosin Harson – hver især skulle danse med et af de tilbageværende par.

Her blev han en del af Jenna Bagges salsa med youtuber Fredrik Trudslev.

“Det var egentlig ikke så svær en beslutning. Jeg har altid tænkt, at jeg ville elske at danse med Jenna igen, hvis jeg kunne få lov til det, så det var rimeligt nemt faktisk,” lyder det fra Albert Rosin Harson.

Sælger lejligheden

Parret bor sammen – og har i øvrigt sat lejligheden til salg i jagten efter en ny – men det bliver ikke til mange kinddanse på stuegulvet i øjeblikket.

“I har meget travlt, når I laver “Vild med dans”,” siger Albert Rosin Harson henvendt til Jenna Bagge og Fredrik Trudslev.

“Det var, fordi du savnede mig, og du gerne ville se mig …,” indskyder en storsmilende Jenna Bagge fluks.

“Ja, det var derfor, jeg sagde ja,” svarer Albert Rosin Harson hende.

I triodansene var der en fredning i spil for det par, der samlet set fik de højeste dommerkarakterer og flest point fra seerne, og fredningen gik til tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og partner Karina Frimodt.

De er dermed sikret en kvartfinaleplads næste fredag igen.

Denne fredag – 3. november – er konkurrencen tilbage for de fem øvrige par, herunder Jenna Bagge og Fredrik Trudslev.

Det kan ses på TV 2 og TV 2 Play klokken 20.

Først publiceret: 3. november 2023
Artiklen er sidst opdateret 3. november 2023 kl. 8:50

Se, hvad vi ellers skriver om:

og