Vind bogen: Kan man tænke sig rask?

Vores sind har en langt større effekt på både sygdom og helbredelse, end de fleste går og forestiller sig.

Denne bog fremlægger mange års forskning i, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os.

Vi hører om placeboens forunderlige effekter og dens onde tvilling nocebo, som kan gøre os syge. Om traumers betydning for fysiske og psykiske sygdomme og diagnoser. Og om tilsyneladende mirakuløse helbredelser, som måske kan forklares, når man dykker ned i patienternes forhistorier.

Thomas Breinholt har i mange tv-dokumentarserier kredset om sygdomme, sundhed og tilsyneladende mirakuløse helbredelser. I denne bog fremlægger han grundlaget for det hele – nemlig videnskabens svar på, hvad der foregår i forbindelsen mellem sindet og kroppen.

Om forfatteren

Thomas Breinholt har oprindeligt en biologisk og naturvidenskabelig uddannelse som agronom og er i dag journalist og fakta- og dokumentarchef med ansvar for de over 60 dokumentarer, der hvert år sendes på TV2.

Vind bogen

Kan man tænke sig rask udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof 28. september 2023.

Vejledende pris er 299,95 kroner og kan købes her.

Modtryk og SeniorNews har sammen udloddet eksemplarer af bogen.

Vindere er Jytte Hurtigkarl, Ishøj og Anton Møller, Vamdrup.

Først publiceret: 18. september 2023
Artiklen er sidst opdateret 26. september 2023 kl. 13:53