Vind bogen: Velkommen til dit livs sensommer

Du er på vej på pension. Eller du kender en, der er. Du er måske allerede gået på pension eller efterløn og har brug for inspiration til at redefinere dit liv.

Vi får foræret en eventuelt lang periode, livets sensommer, hvor vi har mulighed for at nyde høsten af alt, hvad vi har plantet og sået gennem livet.

En periode, hvor vi også har pligten til at deltage og bidrage til fællesskabet med det, vi har lyst til, interesserer os for og er gode til, så vi får et meningsfyldt liv.

Forskellen mellem før og nu ligger i, at bidraget ikke længere nødvendigvis består af et lønnet arbejde, men i højere grad af nærvær, kærlighed, visdom og erfaringer.

Måske blev livet ikke lige det, vi havde forventet. Vi kan vælge at læne os tilbage og tale om vores krops dårligdomme og forfald – og alle de muligheder, vi gik og går glip af. Men hvor sjovt er det lige?

Denne bog handler om at vælge noget andet: At byde livets sensommer velkommen. At gribe livet og forsone sig med det, der er nu, og det, der var. At lægge nogle planer for, hvad vi gerne vil bruge al den frie tid, vi nu får foræret.

Om forfatteren

Anette Ravn er uddannet lærer i 1982. For ca. 20 år siden stiftede hun firmaet ”Kunsten at leve” med gennemførelse af kurser og workshops med mennesker, som ønsker at forlade arbejdslivet.

Bruger uddannelserne som kunstterapeut, NLP coach, meditationslærer, naturterapeut og yogalærer.

Vind bogen

Velkommen til dit livs sensommer er udkommet på forlaget Trykværket.

Vejledende pris er 249 kroner og kan købes her.

Trykværket og SeniorNews har sammen udloddet 2 eksemplarer af bogen.

Vinderne er Karin Mundt Monssen, Næstved og John Freese, Sjølund.

Først publiceret: 8. september 2023
Artiklen er sidst opdateret 18. september 2023 kl. 10:31

Se, hvad vi ellers skriver om: