63-årig klar med kamera: Svindler flygter i panik efter at være blevet afsløret

Et forsøg på at svindle kreditkort og PIN-kode fra en 63-årig kvinde endte uden udbytte for den kriminelle, der i stedet måtte flygte fra stedet.

Det er sjældent, at et svindelforsøg ender med, at den kriminelle må flygte.

Et forsøg på at svindle en 63-årig kvinde endte med, at den kriminelle måtte flygte over stok og sten efter at være afsløret. Og kvinden truede med at tage foto af manden.

Lidt over klokken 17 blev den 63-årige – der er fra Tune – ringet op af en kvinde, der præsenterede sig som medarbejder i Nordeas Serviceafdeling.

Den falske bankmedarbejder oplyste, at der var hævet et beløb til et amerikansk firma, hvilket den 63-årige benægtede, at det var sket.

Samtalen fortsatte dog med, at en mand ville komme til den 63-åriges adresse for at hente kortet, hvis PIN-kode skulle oplyses.

Der opstod nu en diskussion mellem parterne om, at der var tale om et svindelnummer, da det pludselig bankede på døren.

Den 63-årige afbrød derfor samtalen og lukkede døren op for en 25-30 årig mand, mørk i huden, hageskæg, iført sort T-shirt, sorte sportsshorts og hvide kondisko.

Manden, der havde mundbind for ansigtet, blev konfronteret med, at der var tale om et svindelnummer, og at hun ville tage et foto af ham.

Manden flygtede herefter fra stedet uden noget kort og med den 63-årige bagefter på en kortere strækning, inden manden forsvandt ud af syne.

Den 63-årige led derfor ikke noget tab, da hun gennemskuede det falske opkald, oplyser politiet.

Først publiceret: 10. juli 2023
Artiklen er sidst opdateret 10. juli 2023 kl. 13:31

Se, hvad vi ellers skriver om:

og