Indtager scenen i Tivoli

Rocazino, Rockers By Choice, Erann DD og Zindy Laursen samt Shu-bi-dua er blevet føjet til årets LørdagsHits-program i Tivoli, oplyser forlystelsesparken.

Shu-bi-dua er kendt for sange som "Vuffeli-vov" og "Den røde tråd" - alle sunget af Michael Bundesen, som gik bort i 2020, 71 år gammel, af kræft. Shu-bi-dua 2.0, som bandet bliver kaldt, består blandt andre af grundlæggeren Michael Hardinger samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Under temaet “Hits, der holder” præsenterer Tivoli nu den seneste tilføjelse til konceptet LørdagsHits.

Shu-bi-dua, der i år har guldjubilæum, lægger vejen forbi forlystelsesparken i hjertet af København for at markere milepælen.

Det annoncerer Tivoli i en pressemeddelelse.

Shu-bi-dua 2.0

Shu-bi-dua er kendt for sange som “Vuffeli-vov”, “Hvalborg”, “Står på en alpetop”, “Midsommersangen” og “Den røde tråd” – alle sunget af Michael Bundesen, der gik bort i 2020, 71 år gammel, død af kræft.

År forinden havde han måttet stoppe sin musikalske karriere efter at være blevet ramt af to blodpropper i hjernen.

Shu-bi-dua 2.0, som bandet bliver kaldt, består blandt andre af grundlæggeren Michael Hardinger samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup.

Derudover er Kim Daugaards søn, Kasper Daugaard, som tidligere har spillet med Lukas Graham, med på klaver.

“Det bliver en koncert med rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten,” siger Michael Hardinger i pressemeddelelsen og tilføjer:

“Vi kan røbe, at der bliver premiere på en helt ny Shu-bi-dua sang, som hedder “Guld og grønne skove”, som vi ser meget frem til at spille første gang.”

Otte koncerter på Plænen

“Shubberne” slutter sæsonen af den 26. august.

Det er anden gang, at Shu-bi-dua 2.0 samles. TV 2 Danmark og Musikkens Hus i Aalborg står bag en hyldestkoncert, som finder sted den 15. juni, i anledning af Shu-bi-duas 50-års jubilæum. Det er også med Michael Bundesens efterkommeres velsignelse.

Foruden Shu-bi-dua finder man blandt andre sangerne Erann DD og Zindy Laursen samt bandene Rocazino og Rockers By Choice i den seneste tilføjelse.

Også Thomas Helmig og Sanne Salomonsen optræder til LørdagsHits, er det tidligere blevet annonceret.

Årets omgang LørdagsHits indledes af Klubien & Danseorkestret 8. juli.

Der er i alt otte koncerter på Plænen i Tivoli fordelt over lørdage i juli og august.

Først publiceret: 8. juni 2023
Artiklen er sidst opdateret 8. juni 2023 kl. 8:41

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og