Vind bogen: Atlas – Historien om Pa Salt

Atlas - Historien om Pa Salt spænder over et helt liv med kærlighed og tab, krydser grænser og oceaner og leder den storslåede serie om de syv søstre mod en uforglemmelig afslutning.

Lucinda Rileys serie om De syv søstre tog verden med storm fra første bog. Hun nåede at skrive syv bind, inden hun blev syg af kræft. Hun bad sin søn, Harry Whittaker, om at skrive det sidste bind i serien færdig på baggrund af hendes noter i tilfælde af, at hun ikke selv nåede det. Det har han nu gjort.

1928: En næsten livløs dreng bliver fundet på gaden i Paris og taget ind af en venlig familie, der tilbyder ham et trygt hjem. Langsomt blomstrer han op, men han er tavs og vil ikke afsløre hverken sin sande identitet, eller hvad han er flygtet fra.

I takt med at han vokser op, går på konservatoriet og forelsker sig, lykkes det ham næsten at glemme sin fortid. Lige indtil nazismen vinder indpas i Europa, og han endnu en gang må tage flugten for at redde sit eget, og nu også sin elskedes, liv.

2008: De syv søstre er samlet ombord på yachten Titanen i det græske øhav for at mindes deres far, Pa Salt. En gådefuld mand med mange hemmeligheder, hvis sande historie de knap nok kendte.

Om forfatterne

Lucinda Riley er født og opvokset i Irland. Hendes mange bøger blevet oversat til mere end 40 sprog og har indtaget førstepladsen på flere bestsellerlister. Serien om De syv søstre har solgt mere end 30 mio. eksemplarer verden over. Lucinda Riley døde i 2021.

Harry Whittaker er en prisbelønnet BBC-radiovært og medlem af en af Storbritanniens mest kendte teatergrupper.

Vind bogen

Atlas – Historien om Pa Salt udkommer på forlaget Gyldendal 11. maj 2023.

Vejledende pris er 349,95 kroner og kan købes her.

Forlaget Gyldendal og SeniorNews har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Hans Johansen, Aarup.

Først publiceret: 21. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret 3. juni 2023 kl. 19:16