Vind bogen: Peter Ingemann og kongerækken

Bogen Peter Ingemann og kongerækken er en videreførelse af den populære TV2-serie af samme navn, hvor tv-vært Peter Ingemann gennemgår hele den danske kongerække.

Bogen samler de mest spændende historier om vores kongerække og deler nogle af de erfaringer og opdagelser, Peter Ingemann har gjort i tv-programmerne.

Som læser kommer man også med ”behind the scenes” undervejs i produktionen. Ligesom i programmerne gennemgår bogen hele kongerækken og beskriver hver enkelt regent, men Peter Ingemann giver i bogen ekstra plads til sine yndlingskonger og -dronninger.

Fortællingen om vores kongerække er historien om krige og magtbegær, om store visioner og drømme, om bundløs gæld og statsbankerot, om forfængelige og fordrukne mænd, om stærke og magtfulde kvinder, om utroskab, galskab og intriger, men det er også historien om store statsmænd med mindeværdige succeser og storslåede historiske aftryk.

Om forfatteren

Peter Ingemann, født 1973, er journalist, tv-vært og forfatter. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001.

Har blandt andet været vært på Hammerslag, Den Store Bagedyst, Nybyggerne, Størst og Ingemann og Jerntæppet, Ingemann og Besættelsen og Ingemann og Vestkysten.

Var ansat i Danmarks Radio fra 2001 til 2013. Skiftede til TV 2 i 2013.

Vind bogen

Peter Ingemann og kongerækken udkom på forlaget Gyldendal 27. oktober 2022. Vejledende pris er 299,95 kroner og kan købes HER.

Gyldendal og SeniorNews har sammen udloddet  2 eksemplarer af bogen.

Vindere er Katja Law, København S og  Bjarne Wind, Aarhus N.

Først publiceret: 22. marts 2023
Artiklen er sidst opdateret 8. april 2023 kl. 8:10