Hent din medicin, når det passer dig

Region Hovedstaden har sat medicinbokse op på seks hospitaler, så regionens borgere kan hente deres hospitalsudleverede medicin på alle tider af døgnet og der, hvor det passer bedst.

Medicin kan nu hentes i særlige medicinbokse ved seks hospitaler.

Borgere i Regions Hovedstaden  kan nu hente medicin, der er udleveret fra hospitalet, i specielle medicinbokse, der er sat op ved seks af regionens hospitaler.

Medicinboksene fungerer som de pakkebokse, vi alle sammen kender, hvor man med en tilsendt kode kan låse sig ind til sin hospitalsudleverede medicin på alle tider af døgnet.

“Med de seks medicinbokse kan patienter nu hente deres medicin tæt på bopælen og på et hvilket som helst tidspunkt, som passer bedst i den enkeltes hverdag,” oplyser Region Hovedstaden.

Mere end 800 patienter får hver måned udleveret medicin fra medicinboksene, og som en forholdsvis ny ting kan man nu også hente sin medicin på tværs af hospitaler.

Så hvis man går til undersøgelse på Herlev Hospital, men bor på Amager, kan man nu nøjes med at tage forbi Amager Hospital og hente sin medicin i pakkeboksen der.

Sådan bruger du medicinboksen

Du aftaler med det ambulatorium, som du er tilknyttet, at du gerne vil afhente medicin i medicinboks i stedet for at møde op i ambulatoriet.

Når medicinen er pakket, modtager du en SMS med anvisning om afhentning.

Det er også muligt at bede en ven eller pårørende om at hente din medicin, ligesom man kender det fra almindelige pakkebokse.

Her er medicinboksene

Nordsjællands Hospital, Hillerød, Herlev Hospital, Rigshospitalet Glostrup, Rigshospitalet Blegdamsvej, Amager Hospital og Bornholms Hospital.

Først publiceret: 25. januar 2023
Artiklen er sidst opdateret 25. januar 2023 kl. 14:29

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og