Vind bogen: Et farligt match

I denne overraskende og spændingsfyldte krimi afslører et chokerende genetisk match en families mørkeste hemmelighed.

Wilde er vokset op på egen hånd i naturen og har ingen erindring om, hvor han kommer fra – han ved intet om sin fortid og sine forældre. Indtil nu.

Da Wilde får en uventet besked fra en online DNA-database om et match med sin biologiske far, bringer det ham tættere på sin fortid, end han nogensinde har drømt om.

Men mødet med faren giver flere spørgsmål end svar.

Wilde fortsætter ufortrødent sin søgen efter sin familie på DNA-hjemmesider, og kommer i kontakt med sin grandfætter, som forsvinder lige så hurtigt, som han er dukket op.

Wilde kommer på sporet af mystiske og farlige fællesskaber på internettet, og da folk omkring ham begynder at dø én efter én, bliver det langsomt klart, at en seriemorder er på færde – og at det næste offer måske er Wilde selv.

Om forfatteren

Han er født i 1962 i New Jersey og er international bestsellerforfatter til en lang række thrillere og krimier, heriblandt Drengen fra skoven, Sig ikke noget og Giv ikke slip.

Flere af hans titler er røget direkte ind som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste. Hans bøger er oversat til 45 sprog og har solgt over 75 millioner eksemplarer i hele verden.

Udover at være succesfuld krimiforfatter, har Harlan Coben været med til at skabe Netflix-serier som The Stranger, Safe, The Five og The Woods.

Han er bosat i New Jersey med sin kone, Anne Armstrong og deres fire børn.

Vind bogen

Et farligt match udkommer på Gads Forlag 10. januar 2023. Vejledende pris er 269,95 kroner.

Forlaget Gads og SeniorNews udlodder sammen 1 eksemplar af bogen.

Vinder er  Ernst Andersen, Skovlunde.

Først publiceret: 17. januar 2023
Artiklen er sidst opdateret 18. januar 2023 kl. 9:22