Kendispar tager stort skridt

Den kendte skuespiller og Sara Maria Franch-Mærkedahl flytter sammen på Østerbro i København. Parret må af med mere end 9 millioner for det nye hjem.

Skuespiller Nicolaj Kopernikus og vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl har købt et fælles hjem. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I det nye år, 2023, får skuespiller Nicolaj Kopernikus og vejrvært hos TV 2 Sara Maria Franch-Mærkedahl nok af se til. For parret flytter sammen til den københavnske bydel Østerbro.

Det skriver Ekstra Bladet.

Rækkehus med seks værelser

Rammerne for parret bliver et rækkehus. Og parret har fundet den store pengepung frem. For deres fælles hjem har kostet 9,5 millioner kroner.

Huset er på 136 kvadratmeter og fordelt på seks værelser.

Overfor avisen BT bekræfter parret, at de flytter sammen.

“Ja, det er rigtigt, vi har købt hus sammen,” siger Nicolaj Kopernikus til BT, hvortil han tilføjer, at parret ikke har yderligere kommentarer.

Offentliggjorde kærligheden i 2022

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus stod første gang frem for pressen som et par i begyndelsen af 2022.

Både Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahl har børn fra tidligere ægteskaber.

Udover sine vejrudsigter har Sara Maria Franch-Mærkedahl brugt tiden på dansegulvet hos “Vild med dans” på TV 2, hvilket hun vandt i 2014 sammen med sin dansepartner, Silas Holst.

Nicolaj Kopernikus har vist sit talent som skuespiller i en flere film. Blandt andet i rækken af klassefest-filmene, hvor den seneste er fra 2016.

Kilder: Ekstra Bladet, BT

Først publiceret: 15. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. december 2022 kl. 9:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og