Denne mand er mistænkt for at bedrage ældre

Ung mand efterlyses for at at svindle ældre ved at udgive sig for at være fra banken. Politiet har offentliggør billeder af manden fra den hæveautomat, hvor de ældres kreditkortene er blevet misbrugt.

Den mistænkte ses her på politiets foto fra hæveautomaten, hvor der blev hævet på de ældres kreditkort.

Har du set denne mand?

Han er mistænkt af politiet for at have begået tricktyveri mod ældre borgere.

Manden har kontaktet borgerne telefonisk og udgivet sig for at være fra Nordea. Mens vedkommende var i telefonen, bankede en anden person på borgerens dør og borgeren blev bedt om at aflevere kreditkort og et større kontantbeløb til manden ved døren.

Efterfølgende blev borgerens kreditkort misbrugt i en hæveautomat i Viborg.

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere den formodede gerningsmand og offentliggør derfor billeder fra den hæveautomat, hvor kreditkortene er blevet misbrugt.

Den efterlyste beskrives som:

Mand, 20-25 år, ca. 175cm høj, almindelig af bygning. Iført rød sweatshirt med hvid påskrift, blå joggingbukser og sorte sneakers med hvid sål. Endvidere iført en sandfarvet halvlang vinterjakke med pelskrave og var i besiddelse af en iPhone med rødt cover. Han har en tatovering.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis kender mandens identitet eller ved, hvor han opholder sig. Oplys gerne journalnummer 4100-76141-02439-22.

Først publiceret: 15. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. december 2022 kl. 14:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og