Cecilie Hother i sorg: Mister familiemedlem igen

Cecilie Hother har netop mistet sin bror, og det får hende til at tænke på de mange dødsfald og sygdomme hun har oplevet i familien de senere år.

De senere år har den 44-årige Cecilie Hother været tæt på liv og død i sit liv. Foto: Bax Lindhardt, Ritzau Scanpix

Ulykkerne bliver ved med at ramme den kendte vejr-vært, Cecilie Hother. Hun har netop begravet sin bror, Thomas, ved en smuk højtidelighed i Sankt Mortens Kirke i Randers, fortæller hun på sin Instagram-profil.

De senere år har den 44-årige Cecilie Hother været tæt på liv og død i sit liv. Og begravelsen af broderen har fået Cecilie Hother til at tænker over tingene.

-I dag tog mine søskende og jeg et kærligt og hjertevarmt afsked med vores storebror Thomas i Sankt Mortens Kirke i Randers. En følelsesberiget dag. Hvor alle ender af skalaen, var i spil. Sorgen over at miste, grin og glæde ved gode minder, og ny viden om min bror gennem hans vidunderlige venner. Dagen rummede det hele, forklarer Cecilie Hother.

Eftertænksom dag

Dagen rummede også en stor del eftertænksomhed for Cecilie Hother, som har haft død og sygdom inde på livet mange gange de seneste par år.

-(Jeg har)Begravet en søn og bror. Der har været cancer, KOL, demens m.v., og jeg er helt klar over og fuldt bevidst om, at liv og død går hånd i hånd, og sygdom er en del af livet. Disse livs-oplevelser, som jeg uden tvivl gerne ville være foruden, får det dog også til at stå sole-klart for mig,- endnu engang, at: Vores liv er så uendelig skrøbeligt. Så kort. så værdifuldt.

I stedet opfordrer Cecilie i sit indlæg til, at nyde livet lidt mere, glemme de dårlige oplevelser og ikke mindst elske lidt mere. Og slutter så sit indlæg på Instagram med ordene:

Himlen er blevet endnu en smuk stjerne rigere. Hvil i fred Thomas

Først publiceret: 7. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 7. november 2022 kl. 10:21

Se, hvad vi ellers skriver om:

og