Stopper på TV2: Nu skal der tjenes penge

Ligesom Puk Elgård, Mads Steffensen og Cecilie Hother dropper Karin Cruz nu også sit faste job og bliver freelancer. Så får hun mulighed for at tjene mange flere penge end hun gjorde på TV2.

Karin Cruz Forsstrøm har sagt sit faste job på TV2 op, og skal nu være selvstændig som mange af hendes tidligere kollegaer. Foto: Ebbe Rosendahl, TV 2

TV2 mister endnu en af sine kendte ansigter, når den dygtige vært på Nyhederne, 43-årige Karin Cruz, stopper om et par uger på TV-stationen i Odense. Dermed slutter hun sig til en lang række af kendte og professionelle TV-værter fra både TV2 og DR, som dropper fastansættelse og bliver selvstændige.

Karin Cruz siger til B.T., at “hun ikke har noget forkromet plan. Jeg har lyst til at kaste alle bolde op i luften for at se, hvor de landet igen. Nogle gange skal man tage nogle beslutninger, når man føler for det. Og så er det nu, jeg skal prøve mig selv af på en ny måde.”

Derfor bliver de selvstændige

Karin Cruz, der har sit flotte udseende fra en peruviansk mor og en dansk far, slutter sig dermed til værts-navne som Tina Gøtsche, Puk Elgaard, Mads Steffensen, vejr-værten Cecilie Hother og mange, mange andre tidligere TV-værter, der alle i dag er selvstændige journalister, og dermed ikke mindst har fået mulighed for at tjene kæmpe summer i forhold til deres hyre på DR og TV2.

Ofte ser vi de kendte værter tilbage på deres “gamle” arbejdsplads, hvor de i kraft af deres navn og berømmelse er hyret ind for store lønninger til at være værter i nye shows, vikarer i sommerperioder eller perioder med underbemanding. Og ellers har de særdeles vellønnede jobs som ordstyrer i private firmaer og organisationer.

Ikke mindst Folkemødet på Bornholm er en rigtig god indtjeningsuge for de mange kendte TV-navne, som bliver hyret til at præsentere foredrag og interviewe ledere og politikere på scenen.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 18. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 20. juli 2022 kl. 10:06

Se, hvad vi ellers skriver om: