Vind bogen: Blodmånen

Harry Hole er taget til Los Angeles for at drikke sig ihjel, efter at hans verden er brudt fuldstændig sammen.

I Los Angeles har Harry fået husly, selskab og et skræddersyet jakkesæt hos Lucille, en aldrende skuespiller. Til gengæld har han hjulpet hende med at flygte fra en gæld på en million dollars til et narkokartel.

I Oslo er to piger forsvundet og dræbt. Katrine Bratt vil kontakte Norges fremmeste ekspert i seriemord, men for hendes chefer er et samarbejde med Harry Hole ikke en mulighed. En af de mistænkte i sagen vil til gengæld hyre Hole som privatdetektiv. Harry takker nej, men det er før, kartellet tager Lucille som gidsel. Løser han sagen hjemme i Oslo, vil han modtage en bonus, der dækker Lucilles gæld.

Tilbage i Norge samler Harry et hold bestående af en kokainsælgende barndomsven, en korrupt politimand og en kræftsyg psykolog. Kartellet har givet dem ti dage. Uret tikker, og der er varslet blodmåne over Oslo.

’Blodmånen’ er 13. bog i Jo Nesbøs serie om Harry Hole, hvor vi følger vi Harry i hans arbejde med at efterforske kriminalitet og vold i Oslos gader.

Om forfatteren

Jo Nesbø er født i 1960. Efter en karriere som rockmusiker og finansanalytiker begyndte Nesbø for 20 år siden at skrive sine romaner om Harry Hole. Udover serien om Harry Hole har Nesbø blandt andet skrevet ’Headhunterne’, ’Blod på sneen’ og ’Midnatssol’.

Jo Nesbøs bøger udkommer på mere end 50 sprog, og de har solgt over 50 millioner eksemplarer verden over.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen udkommer på forlaget Modtryk 9. november 2022. Vejledende pris er 300 kroner. Du kan købe bogen her. Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og SeniorNews har sammen udloddet to eksemplarer af bogen.

Vindere er Poul Ebdrup, Hobro og John Bach, Slagelse.

Først publiceret: 2. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. november 2022 kl. 9:30