Vind bogen: Adrian Hughes “Mors dreng”

I sommeren 2021 hørte flere end 350.000 danskere podcasten "Mors afskedsbrev" af Adrian Hughes. I den nye bog "Mors dreng" lægger han flere lag på historien med billeder fra familiens albums og med nye kilder. Du kan vinde bogen her.

For at forstå sin mor bedre, går Adrian Hughes på jagt i morfarens liv og finder forfalskede graviditeter, hemmelige adoptioner og mystiske dødsfald i glamourøse omgivelser Foto: Sofus Graae.

Den kende tv-journalist, Adrian Hughes, kommer fra en helt speciel og meget velhavende familie, men ikke fordi han mærkede noget til det i sin barndom.

Adrian Hughes’ morfar, byggematadoren Thorvald Dreyer, var Frederiksbergs svar på Citizen Kane. Adrians mor voksede op som millionærbarn, men endte sit liv ensom, bitter og alkoholiseret og svinede sine egne børn til i sit afskedsbrev.

For at forstå sin mor går Adrian Hughes på jagt i morfarens liv og finder forfalskede graviditeter, hemmelige adoptioner og mystiske dødsfald i glamourøse omgivelser. Det er historien om intriger, følelsesmæssig kulde, voldsomt had og kampen om en formue, der endte i en fond.

I sommeren 2021 hørte flere end 350.000 podcasten “Mors afskedsbrev” af Adrian Hughes. I bogen Mors dreng lægger han flere lag på historien med billeder fra familiens albums og med nye kilder.

Om forfatteren

Adrian Hughes, 6o år, er journalist, tv- og radiovært, moderator og foredragsholder. Fra 1996 og frem har han været vært på DR2 og DR K, på programmer som Alle Tiders Historie, Smagsdommerne, Kunstquiz og Historiequizzen. Siden 2017 freelancevært og tilrettelægger på P1’s Klog på Sprog. I 2004 modtog han DR’s Sprogpris.

Vind bogen

“Mors dreng – Erindringer om familien Dreyers magt og millioner”, udkommer 1. november 2022, og er Adrian Hughes’ første bog. Forlaget Gyldendal og SeniorNews har udloddet tre eksemplarer af bogen  den 8. november 2022. Bogen  koster 300 kroner i butikkerne.

Vindere er Peter Melgaard, København V, Kirsten Bundgaard, Randers C og Annette Topholm, Skælskør.

Først publiceret: 22. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 8. november 2022 kl. 14:10