Vind bog: Lorangs lækre “Pasta”

TV-kokken Louisa Lorang siger i bogens forord: "PASTA er kærlighed på en tallerken! Og bogen her er proppet med kærlighed! Til pasta. Til råvarer. Til Italien"

Louise Lorangs bog er proppet med klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre "Pasta-must-eats".

TV-kokken Louisa Lorang er aktuel igen med en kogebog. Denne gang en bog med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed. Pastaretter er på en gang enkle og elegante.

De er hurtige at lave, når man har travlt, og ekstra lækre måltider i weekenden, når der er tid til, at saucen kan simre, og man kan lave din egen pasta. Og så kan pasta bare være utrolig nem og budgetvenlig hverdagsmad.

Bogen er proppet med klassikere som Cacio e pepe, pasta alla norma, pasta puttanesca, cabonara og mange andre “must-eats”. Her er også masser af grønne pastaretter som fx ravioli med græskar, salvie og brunet smør og pasta med radichio, blåost og valnødder. Og så er der en stribe helt enkle pastaopskrifter, der bare smager himmelsk som fx pasta med citron, oliven og parmesan eller pasta og trøffel. Der er også opskrifter på  hjemmelavet pasta og gnocci.

Som Louisa slår fast i bogens forord:
“PASTA er kærlighed på en tallerken! Og bogen her er proppet med kærlighed! Til pasta. Til råvarer. Til Italien”.

Vind bogen

“PASTA” er netop udkommet, og koster 270 kroner i vejledende udsalgspris. Forlaget Lindhardt og Ringhof  har samme med  SeniorNews udloddet tre eksemplarer  af bogen.

Vindere er Per Steffensen, København Ø, Dorit Vraa, Give og Lone Kimer, Toreby L.

Læs mere om kendte, bøger og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 11. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 21. oktober 2022 kl. 9:13