Uge 41: Kom til gratis svømmetræning i din svømmehal

Prøv svømmetræning eller Aqua fitness i klubber i hele landet - helt gratis. Se hvor i artiklen.

Kom gratis til svømmetræning i uge 41.

Vil du gerne være bedre til at svømme crawl, prøve Aqua Fitness eller drømmer du bare om at lære at svømme helt fra bunden? Så har du mulighed for at prøve det – helt GRATIS.

I denne uge er der Swim Week i hele landet, og du kan prøve svømmetræninger i en lang række svømmeklubber i hele Danmark.

Uanset niveau kan du være med, og der er rigtig mange forskellige slags træninger på programmet, som du kan blive klogere på her.

Bliv en bedre svømmer

Er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du derfor nu chancen for at få styr på teknikken – og er du nybegynder, kan du sammen med andre voksne lære at svømme og blive tryg ved vandet.

Hvad er Aqua fitness?

Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.

Deltagerne udfører tempofyldte øvelser til god musik enten individuelt eller sammen med andre, og mens nogle øvelser kræver redskaber, involverer andre udelukkende kroppen og modstanden i vandet. Træningen kommer omkring alle muskelgrupper, og der er fokus på både styrke, kondition, balance og smidighed.

Der er SWIM WEEK-EVENTS i hele Danmark. Find dem HER

Kilde: vorespuls.dk

Læs mere om motion, oplevelser og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 11. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 11. oktober 2022 kl. 9:47

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og