Mikkel Beha laver familiekollektiv med børnene

Den kendte TV-familie Beha Erichsen fra de populære Kurs mod-programmer, tager nu de første skridt til et stort familiekollektiv i Hundested.

Theis Midé Erichsen (th.), kæresten og snart to børn, flytter nu sammen med sin far og mor, i deres store hus i Hundested. Foto: Jakob Jørgensen, Ritzau Scanpix

Mikkel Beha Erichsens mellemste søn, Theis Midé Erichsen på 29 år, har i fem år boet på husbåd i Københavns havn, men nu hvor han venter sit andet barn med kæresten Ida Svarre, har parret besluttet at få fast grund under fødderne. Derfor er husbåden sat til salg, og i stedet flyttet parret og deres søn, Nis på to et halvt år,  ind hos Theis’ far, Mikkel Beha Erichsen, og mor, Marian Midé Andersen i deres kæmpestore hus.

Theis’ husbåd er allerede sat til salg for 3,5 million kroner på Den Blå Avis, og kæresten Ida Svarre fortæller i omtalen af den 70 fod store husbåd, at der er 6 sengepladser og båden er fuldt sejlende.

Du kan se salgsopstillingen og billederne af Theis’ husbåd HER

12 værelser i Hundested

Mikkel Beha Erichsen og hele hans familie har altid været vant til at bo på meget få kvadratmeter, skriver SE og HØR i det nye nummer, der er på gaden nu. F.eks. boede både Theis, hans storebror, Emil, og deres lillebror, Alfred, i mange år i et kolonihavehus i Sydhavnen sammen med forældrene, Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé Andersen.

Men det ændrede sig i januar 2020, hvor Mikkel og Marian slog til søren og købte et 324 kvadratmeter stort hus i Hundested med udsigt ud over Isefjorden. Som flittige forfattere og tv-producere var der nu blevet råd til at købe det store hus for 3.375.000 kroner. Og i stedet overtog den ældste af sønnerne, Emil, forældrenes kolonihavehus i Sydhavnen.

Med de 12 værelser har huset i Hundested altså rigelig plads til at sønnen Theis, svigerdatteren Ida, og de snart to børnebørn også kan bo i huset, som dermed bliver et 3 generationers-kollektiv.

Tænkte langsigtet

Tilbage i 2020 fortalte Mikkel Beha, at de mange kvadratmeter skulle bruges til at hele familien kunne være i huset.

“Vi er jo blevet en stor familie, og vi bor allesammen småt, så nu får vi et sted, hvor der er plads, og det er dejligt”. Og allerede dengang var Mikkel Beha ikke afvisende overfor at Hundested-huset kunne danne rammen om et familie-kollektiv en dag.

“Det ved vi ikke endnu. Det skal vokse lidt, og så må vi se. Det er et fedt sted at surfe. Vi er kommet der meget”, sagde Mikkel Beha, da han købte huset. Og nu ser det så ud til at den første af sønnerne flytter ind sammen med sin far og mor.

Kilde: Se og Hør

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 8. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 8. oktober 2022 kl. 20:01

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og