Se billederne: Sofie Linde smider tøjet

Sofie Linde er en vigtig del af den nye kvindeidentitet, siger Femilet, der har valgt den 33 årige mor til to og TV-vært i sin nye undertøjskampagne.

Sofie Linde fortæller, at det faktisk var hendes mand, Joakim Ingversen, der fik hende overtalt til at smide tøjet for andre end blot ham. Foto: Petra Kleis/ Femilet.

Foto: Petra Kleis/ Femilet

Den kendte X-faktorvært, Sofie Linde, 33 år, springer nu ud som undertøjsmodel for mærket Femilet.

Sofie Linde, der har gjort sig meget bemærket på de sociale medier i Metoo-kampagnen i Danmark, har også været fortaler for at kvinder skal stå ved deres krop med dens former og dens fejl. Og nu sætter hun så handling bag ved sine ord, og springer ud som undertøjsmodel i en hel serie billeder.

Overtalt af manden

Foto: Petra Kleis/Femilet

Til SE og HØR fortæller hun, at det faktisk var hendes mand, Joakim Ingversen, der fik hende overtalt til at smide tøjet for andre end blot ham. Og selv om Sofie Linde er en flot kvinde, så er det tydeligt, at hun ikke tilhører de supertynde “Size -0” modeller, man er vant til at opleve i modebladene. Femilet virksomheden understreger, at de mener, at Sofie Linde spiller en vigtig rolle i den nye kvindeidentitet.

Se flere af billederne med Sofie Linde i Femiles undertøj HER

Først publiceret: 5. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 6. oktober 2022 kl. 13:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

og