Vind Jamie Olivers nye kogebog ‘ALT-I-EN’

Jamie Oliver fejrer den enkle madlavning med over 100 opskrifter inspireret af det populære 'one-pot'-fænomen. Du kan vinde bogen her.

Jamie Oliver er stadig Englands mest populære kok, og nu har han udgivet en kogebog om hvordan man tilbereder aftensmaden i en pande eller en gryde. Foto: forlaget Lindhardt og Ringhof.

Englands mest populære kok, Jamie Oliver, gør det nemt at få aftensmaden på bordet i en ruf og uden en masse opvask. Alle retter er nemlig tilberedt i kun én pande, gryde eller fad.

Det er Jamie Oliver

Jamie Oliver er et verdenskendt fænomen inden for mad og madkultur.

Gennem 20 år har han i tv-udsendelser, bøger og magasiner inspireret millioner af mennesker til at lave velsmagende mad af friske råvarer. Jamie bor i London og Essex sammen med sin kone, Jools, og deres børn.
ALT-I-EN har Jamie Oliver dedikeret til Jools, fordi det er "nemme, lækre retter der kun kræver et minimum af opvask! Og en sand overflod af sødt til sidst til hustruen Jools søde tand", forklarer Jamie Oliver i bogen "ALT-I-EN".

Jamie Oliver kokkererer på 20. år i England. Foto: Paul Stuart.

“ALT-I-EN er mit bidrag til at forsøge at gøre livet lidt mere simpelt, når der skal god mad på bordet uden at gå på kompromis med smagen. Bogen handler nemlig om at hjælpe dig til at planlægge dine ugentlige indkøbsture, så du helt uden stress kan kaste dig ud i knaldgode retter og den lækreste mad, uanset årstid eller om det er hverdag eller weekend. Den handler med andre ord om at gøre dit liv nemmere”, siger Jamie i den nye bog.

Over 100 opskrifter

I ALT-I-EN byder Jamie Oliver på over 100 nemme opskrifter på hverdags- og weekendretter med et minimum af ingredienser med masser af smag.

Der er pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere og toasts, fiskeretter, kødretter og et kapitel dedikeret til kager og desserter. Det er mad, hvor alle kan være med, og der er også tænkt på vegetarerne. Halvdelen af retterne er meget billige at lave, og de fleste ingredienser kan købes i et almindeligt supermarked.

“ALT-I-EN har været sådan en fornøjelse at lave, og en skøn udfordring – at komme alt i kun én pande/gryde/bradepande har krævet en masse omtanke og overvejelser for at få det helt rigtige resultat, siger Jamie Olive i bogen.

Vind bogen her

Jamie Olivers nye kogebog, ALT-I-En, er netop udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof, og vejledende udsalgspris er 300 kroner.

Forlaget Lindhardt og Ringhof og SeniorNews har sammen udloddet to eksemplarer af bogen.

Vinderne er Michael Baruah, Kolding og Hanne Brunhøj Thomsen, Glesborg.

Læs mere om mad, sundhed og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 24. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 3. oktober 2022 kl. 8:42